First´s vigtige forretnings-flagskib

”En af hotellets største styrker er de omfattende kursus- og konferencefaciliteter. Hotellet kan huse 550 personer, som kan deltage samlet i arrangementer af nærmest enhver type, og med overtagelsen af Clarion Hotel Copenhagen sender First derfor et stærkt signal om, at der nu er en ny spiller i Danmark, som satser benhårdt på en stærkere position i det attraktive marked,” siger hoteldirektør Jesper Stubgaard fra Clarion Hotel Copenhagen.

 

Clarion Hotel Copenhagen har de seneste år arbejdet målrettet mod at gøre hotellet attraktivt for både corporate kunder, mødeplanlæggere og kursister samt ferie- og fritidsrejsende.

”Med First Hotel Copenhagen har vi fået et stort konferencehotel i international klasse i København, hvilket gør vores portefølje bredere og endnu mere interessant for vores kunder. Hotellet har i mange år arbejdet ud mod det internationale marked for møder og konferencer, og det ser vi nu en positiv effekt af, da hotellet huser mange store internationale konferencer – denne udvikling agter vi naturligvis at arbejde videre på og fortsat sikre det høje kvalitetsniveau,” siger Helge Krogsbøl, adm. dir. i First Hotels.

 

Skrevet af redaktion