Fjord Line forlænger sæsonen

250px-Fjordcat-hafen-hirtshalsDen hurtigsejlende katamaran, HSC Fjord Cat, har været i drift siden begyndelsen af maj. Tidligere afsluttede færgen sin sæson den 4. september, men i år forlænges perioden til og med 11. september.

”Hvor rejseaktiviteten tidligere var koncentreret om sommermånederne og industriferien, lægger de rejsende nu i højere grad deres ferie uden for højsæsonen”, siger koncernchef i Fjord Line Rickard Ternblom.

Den danske turisme til Norge er vækst. Fjord Line oplevede i 2015 en stigning på 30% i antallet af danske rejsende med selskabets hurtigfærger.

Fjord Line har tre daglige afgange fra Hirtshals til Kristiansand i perioden 17. juni til og med 15. august, mens der før og efter højsæsonen er to daglige afgange.

Siden sin jomfrutur i 2006 har HSC Fjord Cat fragtet omkring to millioner passagerer over Skagerak. I april kunne HSC Fjord Cat fejre 10 års jubilæum på ruten mellem Danmark og Norge.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.