Fjord Line med kurs mod rekordår

stavangerfjordFærgeruten har haft en formidabel start på 2014 med over 100.000 rejsende på ruterne for de to nye cruisefærger. 

”Ved udgangen af april lå passagertallet på Hirtshals – Stavanger – Bergen 14% højere end et optimistisk budget, og 13% højere end budgettet på Hirtshald – Langesund. Pladsreservationerne for perioden frem til årsskiftet indicerer, at vi sejler mod ’all time high’”, siger adm. direktør Ingvald Fardal.

Fjord Line startede i juli i fjor sejladsen med MS Stavangerfjord – den første af to store og miljøvenlige cruisefærger. I de første måneder sejlede Stavangerfjord på de to ruter sammen med det skib, som nu ombygges for at trafikere den nye rute mellem Sandefjord og Strömstad. I marts i år startede den anden af cruisefærgerne MS Bergensfjord sine sejladser på de to ruter.

”Bookingerne for perioden maj til og med december i år bekræfter, at et kvalitativt bedre tilbud i form af nye og komfortable skibe med daglige afgange skaber øget efterspørgsel. Med hensyn til passagerer på Bergen – Stavanger – Hirtshals er pladsbestillingen 29% højere end i maj i fjor for samme periode. For Langesund – Hirtshals er væksten i billetsalget for de otte måneder hele 371% sammenlignet med samme tidspunkt i fjor”, oplyser Ingvald Fardal ifølge boarding.no.

Fra midten af maj til slutningen af august sejler HSC Fjord Cat mellem Hirtshals og Kristiansand med op til tre returrejser dagligt.