Flere bruger søgemaskine til at finde billige indenrigspriser

Det viser marts’ Top 30-liste fra rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk, der har optalt antallet af søgninger efter ruteflydestinationer.

 

I 2010 har det danske indenrigsflymarked været det største siden etableringen af den faste forbindelse over Storebælt i 1998. På den største indenrigsrute til Aalborg er der tre operatører, Cimber Sterling, Norwegian og SAS.

 

Det betyder, at det for forbrugerne er sværere at overskue priserne, hvorfor mange benytter rejsesøgemaskiner til at finde den billigste flybillet.
 
Det ser rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk, hvor København i marts var den 7. mest populære destination hos brugere, der bestiller flybilletter via søgemaskinen.

 

”Vores rejsesøgemaskine ser en stigning i bookinger på indenrigsflyene, det kan være svært for forbrugerne at få komplet overblik over de mange udbudte priser,” siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk

 

De tre mest søgte destinationer var i marts Bangkok, Malaga og London. Aalborg er ny på listen som nr. 29 blandt de mest søgte ruteflydestinationer.

Skrevet af