Villa Copenhagen åbner til marts næste år – hotellet bliver beliggende i den gamle hovedpostbygning ved Hovedbanegården og tæt på blandt andet Tivoli. Foto: Astrid Rasmussen.

Flere chefer til Københavns nye luksushotel

5-stjernede Villa Copenhagen, der åbner næste forår, er klar med sin tekniske chef med fortid i blandt andet Radisson Hotel Group samt sin HR-chef, hentet fra Københavns Lufthavn.

Det halvanden milliard kroner dyre Villa Copenhagen åbner efter planen til marts næste år ved Hovedbanegården i København. Udover 390 værelser og suiter på fire etager, en stor møde- og konferenceafdeling, hvor den største eventsal får plads til 1.200 personer, bliver der restauranter, swimmingpool på taget og meget andet.

Villa Copenhagen har ansat endnu to topchefer, blandt andet Annette Engmose som personalechef. Foto: Villa Copenhagen.

I alt skal hotellet have omkring 150 medarbejdere, den første håndfuld er ansat, senest den tekniske chef og den ansvarlige for People & Culture – begge kommer med mange års erfaring fra hotel- og rejsebranchen.

Palle Søren Hansen er blevet teknisk chef, mens Annette Engmose får titel som Head of People & Culture.

Palle Søren Hansen har 20 års erfaring fra hotelbranchen, senest som bygherrerådgiver og hotelkonsulent hos AI, hvor han har stået i spidsen for en række renoveringsprojekter og nybyggeri. Derudover har han i en årrække været teknisk chef hos Radisson SAS og i Rezidor Hotel Group.

Erfaringerne med at tænke operationel drift ind i tekniske aspekter og store renoveringsprojekter har givet Palle Søren Hansen jobbet som teknisk chef for Villa Copenhagen. Her står han nu i spidsen for samarbejdet med byggeledelsen om at få renoveret den over 100 år gamle og 25.000 kvadratmeter store bygning.

Til en anden nøglepost har Villa Copenhagen ansat Annette Engmose som ansvarlig for People & Culture. Hun har de seneste 16 år fungeret som HR Director og HR Manager i rejse- og servicebranchen, oplyser hotellet.

Annette Engmose kommer senest fra stilling som Head of HR hos Gebr. Heinemann Retail i Københavns Lufthavn; Brødrene Heinemann driver de toldfri butikker i lufthavnen.

I Københavns Lufthavn har hun løbende arbejdet med organisationsudvikling, coaching, talentudvikling og værdibaseret ledelses-og virksomhedskultur.

Annette Engmose tiltræder 1. juni og får hos Villa Copenhagen en central rolle i den fortsatte rekruttering af medarbejdere og opbygningen af en stærk virksomhedskultur, hedder det.

Vil være verdensmester
”Vi vil være det bedste hotel for verden. Vi har et højt ambitinsniveau om at ville drive hotel på en anderledes måde og være med til at redefinere turisters og københavneres opfattelse af, hvad et moderne luksushotel skal være og kunne. Det stiller naturligvis høje krav til alt hvad vi gør, og ikke mindst de mennesker, vi ansætter,” siger hotellets direktør, Peter Høgh Pedersen, og tilføjer:

”Derfor har vi lagt stor vægt på at rekruttere kandidater, der kan være med til at tænke ud ad boksen og bringe nye indgangsvinkler og være med til at gentænke den måde, vi skal drive hotel på.”

Blandt de medarbejdere, der indtil nu er ansat hos Villa Copenhagen og som har været omtalt her på STANDBY.dk, er også hotellets salgsdirektør, Marco Wendicke, samt to sales managers, Cecilie Philipson og Mathias Dudek. Director of operations bliver Lisette Jönsson, hentet fra Clarion Hotel Copenhagen Airport, mens Nini Andersen er ansat som director of brand and marketing – hentet udenfor hotelbranchen.

Villa Copenhagen er en del af Nordic Hotels & Resorts, som har hoteller i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I alt består Nordic Hotels & Resorts af 29 enkeltstående og enestående hoteller.

Relaterede artikler:

Milliarddyrt luksushotel i København klar til marts

Ingen danske hoteller helt til tops hos Michelin

Luksushotel til milliardbeløb skal hedde Villa Copenhagen