Flere danskere på skiferie i fjeldene

skistarDet er igen blevet gunstigt for danskerne at rejse til Sverige. Den stærke danske krone giver valuta for pengene, og flere rejser til de svenske fjelde til vinter. Hos SkiStar ser man generel stigning i antal danskere på samtlige destinationer.

Januarbookingerne til SkiStars destinationer i Sverige og Norge er steget med 35%, og der er rift om de klassiske danske vinterferieuger.

”Flere har opdaget, at det er praktisk at tage toget til fjeldene. Det er en miljøvenlig og enkel måde at rejse på. Som familie er ikke mindst nattoget et godt alternativ, eftersom man afslutter rejsen med morgenmad om bord, inden man begiver sig ud i sneen. Vi har oplevet næsten en fordobling af danske togpassagerer til Åre i den danske vinterferie”, lyder det fra SkiStar.

SJ og Snälltåget har togbilletter til strækningen mellem Malmö og enten Åre eller Vemdalen med både dag- og nattog.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.