Flere danskere rejser langt væk

Moderne fly har gjort det nemt og bekvemt at flyve direkte til eventyr på palmestrande. Samtidig har konkurrencen gjort det muligt for familier med almindelige indtægter at tage til drømmedestinationen.  

TUI har fremgang i salget af rejser til eksotiske rejsemål, og til den kommende vinter øger virksomheden antallet af eksotiske rejser med 15% og 10 nye rejsemål med mere end syv timers rejsetid.  I forhold til for 10 år siden forventer TUI at sælge 73% flere eksotiske rejser.

”Lande som Mexico, Den Dominikanske Republik og Mauritius er indenfor rækkevidde for helt almindelige danskere, der gerne vil prøve nyt. Med de 10 nye destinationer giver vi endnu flere mulighed for at holde ferie i nogle af verdens mest eftertragte feriemål”, siger Nikolai Johnsen, pressechef i TUI.

Blandt nyhederne er tropeøen Phu Quoc i Vietnam, Punta Cana i Den Dominikanske Republik samt Sri Lanka. Især Vietnam er blevet taget godt imod af danskerne, der allerede har købt over halvdelen af pladserne i TUIs Dreamliner med kurs mod Vietnam, hvilket er over normalt niveau.

Eksotiske nyheder med direkte charterfly: Phu Quoc, Vietnam og Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Eksotiske nyheder med rutefly: Bali, Barbados, Goa, Jamaica, Malaysia, Sri Lanka, St. Martin og Zanzibar.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.