Flere fejrede deres Danish Travel Awards

Det er god PR for en virksomhed i rejsebranchen at vinde en Danish Travel Award. Derfor var fire af de 20 prismodtagere fredag ved tastaturet for at skrive pressemeddelelse om, at de havde vundet deres kategori.

 

”Riis Rejser valgt af forbrugerne til Danmarks bedste Busrejsearrangør,” konstaterede bureauet og skrev bl.a. at ved overrækkelsen på Tivoli Hotel og Congress Center var ejerne af Riis Rejser, Søren og Jacob Riis, til stede.

 

"Det er en kæmpe fjer i hatten at vinde denne pris. Vi er de sidste ti år gået efter at blive naturligt valg på busrejsemarkedet i Danmark, denne pris beviser, at vi har nået et vigtigt mål," siger Søren Riis. Han og hans bror, Jacob, er 4. generation af virksomheden.

 

De to brødre dannede i 2001 Riis Rejser, der årligt sender 25.000 danskere på det, de selv kalder "selskabsrejse" i Europa. Virksomheden omsætter for ca. 100 mio. kr. om året. Busrejser er største område, men bureauet sælger også rejser med fly og flodskib.
”Danish Travel Award-prisen varmer, det er en pris, der er valgt af forbrugerne. Det er vores kunder, og den anerkendelse er guld værd,” siger Søren Riis i pressemeddelelsen.

 

Også den danske Discover America-komite kommenterede, at USA vandt Danish Travel Awarden som bedste turistland 2011.
”I kategorien ’Bedste turistland’ slog USA velfortjent de forrige års vindere, New Zealand og Thailand, og det var en stolt direktør for Discover America, Karin Gert Nielsen, der tog imod prisen,” hed det.
”USA er unikt, kontraster mødes, drømme udleves og eventyr bliver til virkelighed. USA havde i 2010 rekordmange skandinaviske besøgende – over en million, hvoraf ca. 260.000 kom fra Danmark. Discover America vil fortsætte med at markedsføre verdens bedste turistland i samarbejde med rejsebranchen og den amerikanske ambassade,” siger Karin Gert Nielsen.

 

Vinderne af Danish Travel Awards findes ved hjælp af spørgeskemaer, hvor forbrugere og rejsebureauagenter stemmer. ”Bedste turistland” kåres af forbrugerne.

 

Og First Hotels glædede sig over, at Skt. Petri-hotellet vandt den nye Danish Travel Award som Danmarks Bedste Forretningshotel – blandt de tre højest placerede hoteller i denne kategori var Radisson Blu Scandinavia i Aarhus og First Hotel Vesterbro.

 

Direktør for Skt. Petri, Jacob Rais, tilskriver sejren ved Danish Travel Award hotellets fokus på fornyelse:

”Forretningsfolk forventer et standardkoncept. Det vigtigste er, at vores personale lever for at yde en individuel service til hver gæst. Det er nu bevist, at det er vejen frem. Derfor vil vi fortsætte med at arbejde på den måde, men med endnu større ambitioner,” sagde Jacob Rais i pressemeddelelsen fra First Hotels.

 

Også krydstogtrederiet Royal Caribbean udsendte pressemeddelelse om at det havde vundet en Danish Travel Award – og understregede at vinderen i kategorien er kåret af rejsebranchen og forbrugerne.

 

”Royal Caribbean løb med prisen som ’Bedste krydstogtrederi med skibe med plads til over 1 000 gæster’. Nordisk direktør for RCCL, Roar Meidal, er stolt over igen at kunne høste den flotte pris,” hed det.

 

”Det betyder meget, at vi igen tildeles æren som bedste krydstogtrederi – sidste gang var i 2009. At vinde betyder meget, da også forbrugerne var med til at kåre Royal Caribbean.”

 

Søsterselskabet Celebrity Cruises med speciale i luksuskrydstogter kom på andenpladsen i samme kategori. Også andre Royal Caribbean-selskaber fik fine pladser ved Danish Travel Awards. I kategorien ’Bedste krydstogtrederi med skibe under 1.000 gæster’ fik Azamara en andenplads. Roar Meidal konkluderer:

”Danish Travel Award var en fantastisk aften for Royal Caribean og vores andre selskaber. Anerkendelsen fra forbrugerne og branchen motiverer os til at arbejde hårdere i 2012. Vi skal yde den bedste kvalitet både til vores gæster og til vores mange samarbejdspartnere.”

 

 

Skrevet af redaktionen