Flere flyaflysninger med SAS

sas-CRJ900SAS måtte søndag aflyse 40 afgange efter et teknisk eftersyn af flere fly. Også i dag, mandag, ventes omkring 40 aflysninger, oplyser Cathrine Sandergren, pressekontakt i SAS, til DR Nyheder.

”Vi har kontaktet alle berørte passagerer og arbejder på at få alle ombooket hurtigst muligt. Det er en fejl på et landingsstel ved en afgang fra Frankfurt til København fredag, der er skyld i aflysningerne”.

”Vi undersøger flyene det næste par dage, men jeg kan ikke svare på, hvor lang tid det tager”, tilføjer hun.

Undersøgelserne omfatter 10 ud af 12 fly af typen Bombardier CRJ900, der drives af datterselskabet Cimber og flyver regionale ruter.

”Vi opfordrer passagerne til at tjekke vores hjemmeside og den specifikke flyvning for at se, om der er aflysninger”, siger Cathrine Sandergren

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.