Flere ønsker børnefrie flysæder

”Idéen om særlige pladser til henholdsvis familier med børn og rejsende uden børn har eksisteret nogle år, men det seneste år er efterspørgslen eksploderet, og det gælder både på hoteller og i flyene”, siger salgsdirektør Stig Elling.

”Vores erfaring er, at familier sætter pris på at sidde sammen med andre familier, mens rejsende uden børn eller med større børn nyder at sidde sammen. Det er de ønsker, vi gerne vil efterkomme med zoneindelinger”.

Rækkerne 12-19 på TUIfly Nordic Boeing 737, bliver i denne sommer reserveret til rejsende uden børn under 12 år. Pladserne reserveres via internettet og prisen er den samme som før. Der er ingen skillevægge foran eller bag disse rækker.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.