Flere passagerer med Color Line

color line færgeCRUISE: Turister fra Holland, Tyskland og Belgien sejler i stigende grad med Color Line fra Hirtshals til Norge.

Norske Color Line har denne sommer oplevet massiv stigning i passagerer på sine ruter mellem Hirtshals og norske Kristiansand og Larvik.

Især turister fra Holland, Tyskland og Belgien har benyttet ruterne, og samlet har færgeselskabet i sommermånederne haft 200.000 passagerer fra lande syd for Danmark. Det er en stigning på 23.000 sammenlignet med samme periode sidste år.

”Forklaringen på den markante stigning skal bl.a. findes i Norge, hvor kronen er svækket i forhold til euroen, og derfor er det nu langt billigere at holde ferie i Norge end tidligere”, siger Henrik Renneberg, adm. direktør i Color Line Danmark.

Hos Color Line ser det desuden positivt ud, og selv om færre nordmænd rejser med færgen, så trækker landene syd for Danmark statistikken i den rigtige retning.

”I de kommende måneder kan vi se, at de mange ekstra bookninger fra lande syd for Danmark fortsætter, og vi har store forventninger til den kundegruppe i de kommende år,” siger Henrik Renneberg.