Flere priser til Norwegian Cruise Line

Norwegian Getaway sætter i weekenden kurs fra København mod Florida (Foto Preben Pathuel)

CRUISE: Et er at være størst i København, noget andet er Caribien, og nu har selskabet snart 16 krydstogtskibe.

Det sejler derudad for Norwegian Cruise Line i øjeblikket. Og der er ingen vaklen i kursen. Forleden kunne standby.dk berette om succes’en med at sætte større og mere moderne skibe ind i København, hvor Norwegian Breakaway næste år kommer 17 gange med op mod 4.000 passagerer hver gang, og nu hagler priserne igen ned over rederiet.

For andet år i træk gik prisen fra World Travel Award for ’North Americas Leading Cruise Line’ og ’Caribbean Leading Cruise Line’ til NCL. Så kan det vel ikke blive meget bedre, selv om mange andre krydstogtselskaber mener de havde fortjent samme betegnelse.

NCL har 15 skibe i dag og nr. 16, Norwegian Bliss, kommer til næste år og skal veksle mellem ture til Alaska og Den mexicanske Riviera.

I den sæson, som netop er afsluttet, blev rederiet det største i København med skibe, der skiftede passagerer, i alt 4.803 gæstede Danmark på den måde. Næste år tegner til at blive det samme med 17 ankomster til København fra begyndelsen af juli.

x

Læs Også

Norwegian Cruise Line bygger nyt

Med navnet Norwegian Encore, skal det kommende skib sejle i Caribien fra Miami når 2019-sæsonen starter.

45 procent flere krydstogter til Rønne

Den forventede vækst i antallet af krydstogtanløb i Rønne Havn på Bornholm i 2018 lyder på 45 procent.

De bedste krydstogtskibe 2018

Et førende britisk online magasin, har via læserkontakt kåret de bedste skibe forud for denne sæson, baseret på oplevelser i fjor. – Royal Caribbean (med Celebrity) - flåden er i spidsen med flest titler.

Royal Caribbean åbner kæmpekabine til familier

Royal Caribbean har planer om at indrette flere familiesuiter på sit næste skib i Oasis-klassen.

’Nu skal vi bare have guiderne med’

Direktør Jens Elers er en af dem, som i mange år har kæmpet for at få Bornholm på det internationale krydstogtprogram, og han glæder sig over den store fremgang.

Uregerlige passagerer smidt af krydstogtskib

Under et krydstogt udbrød der så megen tumult på skibet Carnival Legend, at det måtte i havn i Australien og overdrage ni passagerer fra samme familie til politiet.