Flere priser til Norwegian Cruise Line

Norwegian Getaway sætter i weekenden kurs fra København mod Florida (Foto Preben Pathuel)

CRUISE: Et er at være størst i København, noget andet er Caribien, og nu har selskabet snart 16 krydstogtskibe.

Det sejler derudad for Norwegian Cruise Line i øjeblikket. Og der er ingen vaklen i kursen. Forleden kunne standby.dk berette om succes’en med at sætte større og mere moderne skibe ind i København, hvor Norwegian Breakaway næste år kommer 17 gange med op mod 4.000 passagerer hver gang, og nu hagler priserne igen ned over rederiet.

For andet år i træk gik prisen fra World Travel Award for ’North Americas Leading Cruise Line’ og ’Caribbean Leading Cruise Line’ til NCL. Så kan det vel ikke blive meget bedre, selv om mange andre krydstogtselskaber mener de havde fortjent samme betegnelse.

NCL har 15 skibe i dag og nr. 16, Norwegian Bliss, kommer til næste år og skal veksle mellem ture til Alaska og Den mexicanske Riviera.

I den sæson, som netop er afsluttet, blev rederiet det største i København med skibe, der skiftede passagerer, i alt 4.803 gæstede Danmark på den måde. Næste år tegner til at blive det samme med 17 ankomster til København fra begyndelsen af juli.

x

Læs Også

Regnefejl betyder tomt svømmebassin

Norske Hurtigruten har lavet regnefejl med et af sine 15 skibe så det i øjeblikket sejler langs den norske kyst med et tomt svømmebassin – men 40 tons lettere…

Nye krydstogtskibe får ubåd ombord

Det amerikanske krydstogtrederi Seabourn sætter nu også kurs mod markedet for ultra deluxe ekspeditionsskibe. I første omgang er der netop bestilt to af slagsen.

En dansk krydstogtturist er 51 år

Krydstogtturister beskyldes ofte for at have passeret pensionsalderen og være tjenlige til et mimrekort, men det holder ikke, viser en ny undersøgelse.

Orgier med narkotika og sex på krydstogtskib

Det flød med narkotika overalt, folk kastede op i swimmingpools, der lå unge mennesker i narkorus i klynger på gulvet, halvt påklædte og dyrkede sex. Enkelte måtte køres tilbage i kørestole til deres kahytter af personalet.

Kæmpe handel i krydstogtbranchen

Royal Caribbean Cruises køber for 1 milliard dollars kontrollen med italienske Silversea Cruises, der på verdensplan er blandt de førende rederier indenfor ultra deluxe.

På krydstogt med Oprah Winfrey

En af USA’s største personligheder, TV-stjernen og filantropen Oprah Winfrey, skal være gudmor for rederiet Holland America Line’s nyeste skib – og deltager på et krydstogt med skibet til januar.