Flere priser til Norwegian Cruise Line

Norwegian Getaway sætter i weekenden kurs fra København mod Florida (Foto Preben Pathuel)

CRUISE: Et er at være størst i København, noget andet er Caribien, og nu har selskabet snart 16 krydstogtskibe.

Det sejler derudad for Norwegian Cruise Line i øjeblikket. Og der er ingen vaklen i kursen. Forleden kunne standby.dk berette om succes’en med at sætte større og mere moderne skibe ind i København, hvor Norwegian Breakaway næste år kommer 17 gange med op mod 4.000 passagerer hver gang, og nu hagler priserne igen ned over rederiet.

For andet år i træk gik prisen fra World Travel Award for ’North Americas Leading Cruise Line’ og ’Caribbean Leading Cruise Line’ til NCL. Så kan det vel ikke blive meget bedre, selv om mange andre krydstogtselskaber mener de havde fortjent samme betegnelse.

NCL har 15 skibe i dag og nr. 16, Norwegian Bliss, kommer til næste år og skal veksle mellem ture til Alaska og Den mexicanske Riviera.

I den sæson, som netop er afsluttet, blev rederiet det største i København med skibe, der skiftede passagerer, i alt 4.803 gæstede Danmark på den måde. Næste år tegner til at blive det samme med 17 ankomster til København fra begyndelsen af juli.

x

Læs Også

Azamara Club udvider med et tredje skib

Azamara Club Cruises, datterselskab af Royal Caribbean Cruises, har indgået en aftale om at købe et søsterskib til Azamara Journey og Azamara Quest, med levering i marts 2018. Det skal hedde Azamara Pursuit

Danskerne er begejstrede for at sejle over Atlanten

CRUISE: Vil man gøre et fund i krydstogtudbuddet i en tid, da Caribien lukker mere og mere på grund af orkanen, er en tur over Atlanten med en rigtig liner meget populær, og nu kommer skib nr. fire hos Cunard Line.

Norwegian Cruise Line størst i København

CRUISE: Når det gælder skibe, som skifter passagerer, har Norwegian Cruise Line denne sommer haft 145.000 med skibet ’Norwegian Getaway’.

90 procent gik i land i Skagen

CRUISE: Og de fleste krydstogtgæster blev der. Det viser sæsontal for sommeren og afliver dermed en opfattelse af, at de tager til Aalborg for at shoppe.

Krydstogtskib med 6.000 stykker bagage kræver plads

CRUISE: Det samme gør de 15.000 passagerer på store krydstogtdage i Københavns Havn. – Derfor er det nu vedtaget at bygge den fjerde terminal ved Oceankajen i Ydre Nordhavn.

Caribien igen klar til danske feriegæster

Orkanerne Irma og Maria anrettede store skader i Caribien. Om få uger åbner Spies vintersæsonen med egne fly fra Danmark.