Flere turister rejser til Danmark

1

Cph_airport_lettersTURISME: Danmark er blevet et attraktivt rejsemål. Københavns Lufthavn oplever en stigning i antallet af gæster, der kommer til Danmark.

I første kvartal af 2016 landede 27,2 procent flere turister i Københavns Lufthavn sammenlignet med samme periode sidste år. Størstedelen af turisterne kommer fra europæiske lande, men også turister langvejsfra finder vej til Danmark.

En del af forklaringen skal, ifølge adm. direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye, findes i tilgængeligheden: ”Danmark er særdeles godt forbundet til Europa og resten af verden, og det seneste år er tilgængeligheden styrket markant. Det er især sket ved, at der er åbnet nye ruter til Københavns Lufthavn og ikke mindst, at der er langt flere flyafgange i Københavns Lufthavn. Flere afgange og flere forskellige flyselskaber på samme rute gør det lettere for turister at finde en afgang, der passer til deres planer,” siger han.

Både Norwegian og SAS har i foråret åbnet direkte ruter til Boston i det nordøstlige USA, og det mener Københavns Lufthavn er medvirkende til, at flere amerikanere ser en mulighed i Danmark. ”Det er en af årsagerne til, at vi bruger så mange ressourcer på at tiltrække nye ruter til Københavns Lufthavn,” siger Thomas Woldbye.

Trafikken i Københavns Lufthavn er i årets første fem måneder steget med 11,5 procent.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Flere turister rejser til Danmark"

Notify of
avatar
Jorgen Plum
Jorgen Plum

Lige passeret CPH sondag morgen back to my home in YYC
Jeg kan IKKE begribe hvorfor CPH er ENESTE airport hvor arrival is mix with departure
most airport has special arrival level – take a look arrival in TERM 3 with SK etc Check in
what a chaos
Security was a very mess to with VERY LOOOONG lines and even that CPH did NOT open all Security gates
Are the CPH ledelse not checking out other Int. airports?

wpDiscuz