Flere vælger færge over Øresund

I september øgede Scandlines sin markedsandel med 0,24% i segmentet, hvor færre og færre pendler mellem Danmark og Sverige. Selv om der er tale om en mindre forøgelse, mener route director Henrik Rørbæk, at det er en vigtig tendens:

 

”Vi er i et svagt marked, men performer bedre end vores nærmeste konkurrenter. Vores vilkår er, at der er færre rejsende. Der er mindre naturlig trafik i form af pendlere, og samtidig er vi fortsat belastet af en aggressiv prispolitik fra den faste forbindelse.”

 

”Vi oplever for øjeblikket en stigning i de fritidsrejsende, blandt andet fordi vi har indført den nye AutoBizz-Smart, der er en effektiv løsning til alle, der har brug for at krydse sundet”.

 

AutoBizz-Smart placeres i bilens forrude, registrerer overfarten og sikrer, at kunderne betaler den billigste pris i forhold til deres rejsemønster. Bilgæsterne kan køre ombord uden at tage penge op af lommen eller bestille plads. Betaling for rejsen trækkes automatisk via Betalingsservice. I forhold til september sidste år har Scandlines haft en vækst på mere end 20% på AutoBizz-Smart.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.