Flere vælger ferie på fjerne destinationer

ferie jysk rejsebureauJo mere berejste vi bliver, jo længere søger vi ud i verden. Det ses i stigningen i antallet af unge og familier med store børn, der tager på oversøisk sommerferie, hvor de tidligere typisk var forbeholdt vintersæsonen.

Jysk Rejsebureau har nu 22% flere gæster med afrejse i juli i forhold til samme måned sidste sommer.

”Det er de helt unge backpackere og de 45-54 årige, der står for den store stigning, og de rejser mest til Asien, Nordamerika og på jordomrejser”, fortæller Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Stigningen afspejler også, at danskerne rejser mere end nogensinde tidligere – det gælder både på de europæiske rejsemål og de oversøiske.
Trafiktal fra Københavns Lufthavn viser en stigning i oversøiske flyvninger i juli 2015 på 4,3%, og i april og maj er tallet stadig støt stigende i forhold til de samme måneder sidste år – april +4,8% og maj 4,7%.

”Jo mere vi rejser og oplever af verden, jo længere søger vi ud. På nogle destinationer er der den fordel ved sommersæsonen, at der ofte er penge at spare og færre andre besøgende ”, siger Niels Amstrup.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.