Flest nye hoteller på vej i London

HOTELLER: Istanbul ligger lige efter med hoteller under opførelse og med flere værelser.

Det har ikke skræmt turister og business folk med uroligheder i både London og Istanbul. I år er der 27 nye hoteller under opførelse i London med 4.300 værelser.

Det sker på ryggen af en optimisme, som har betydet, at priserne for overnatning i juli er steget med 6,6 procent til et gennemsnit på 1.320 kr. pr. værelse. Til gengæld er gennemsnitsbelægningen faldet med en enkelt procent til 87,5 procent, skriver bbt.online.

Nok så overraskende er det, at Istanbul er med på samme vogn på trods af alvorlig terror og diverse trusler om det samme. Der er nu 4.497 hotelværelser i den tyrkiske by i 24 nye projekter.

I Danmark er der flest projekter i gang i København, som i dag har ca. 18.000 værelser. Efter London og Istanbul er der flest nye hoteller under opførelse i Moskva med 16, München med 13 og Amsterdam med 12.

Sammenlagt her i sommer er der planlagt hotelbyggeri med 499 projekter i Europa og 77.200 nye værelser.

x

Læs Også

Marriott undskylder overfor Kina

Hotelkæden føler vrede fra Kina efter dens hjemmeside betegnede Tibet som et uafhængigt land.

First Hotels: 2018 bliver godt hotelår

Regionsdirektøren for First Hotels i Danmark forudser, at dette år bliver endnu bedre end 2017.

Danske hoteller fastholder pres mod Airbnb

På et møde i fredags med skatteminister Karsten Lauritzen (V) havde hotelbranchen Airbnb på dagsordenen.

Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget - helt uden beregning.

Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

Millennials blærer sig med hotelvalg

TURISME: Når generationen af Millennials rejser på ferie, står blær og pral på sociale medier højt på dagsordenen, viser undersøgelse fra Hotels.com.