Flest nye hoteller på vej i London

HOTELLER: Istanbul ligger lige efter med hoteller under opførelse og med flere værelser.

Det har ikke skræmt turister og business folk med uroligheder i både London og Istanbul. I år er der 27 nye hoteller under opførelse i London med 4.300 værelser.

Det sker på ryggen af en optimisme, som har betydet, at priserne for overnatning i juli er steget med 6,6 procent til et gennemsnit på 1.320 kr. pr. værelse. Til gengæld er gennemsnitsbelægningen faldet med en enkelt procent til 87,5 procent, skriver bbt.online.

Nok så overraskende er det, at Istanbul er med på samme vogn på trods af alvorlig terror og diverse trusler om det samme. Der er nu 4.497 hotelværelser i den tyrkiske by i 24 nye projekter.

I Danmark er der flest projekter i gang i København, som i dag har ca. 18.000 værelser. Efter London og Istanbul er der flest nye hoteller under opførelse i Moskva med 16, München med 13 og Amsterdam med 12.

Sammenlagt her i sommer er der planlagt hotelbyggeri med 499 projekter i Europa og 77.200 nye værelser.

x

Læs Også

Rekordoverskud hos CabInn på 93 millioner kroner

Danmarks største kæde af lavprishoteller landede sidste år sit hidtil største overskud. I Ørestad bygger kæden yderligere 800 værelser – og næste år åbner CabInn det største hotel i Danmark med 1.220 værelser.

Klar med Danmarks første kemikaliefrie hotel

Næste måned åbner Brøchner Hotels sit første femstjernede hotel. Det får 31 værelser og suiter og bliver ifølge hotelkæden landets første, hvor der ikke bruges kemikalier i rengøringen.

Ny koncerndirektør i Københavns største hotelgruppe

Arp-Hansen Hotel Group stopper samarbejdet med sin koncerndirektør for drift de seneste 10 år – hun afløses af den nuværende direktør for et kædens 12 hoteller.

Politisk forlig om Airbnb i Danmark

Der er tirsdag indgået politisk forlig på Christiansborg om Airbnb. Aftalen betyder blandt andet et loft på 70 dage som maksimum for, hvor mange dage om året en privat bolig i Danmark kan udlejes via Airbnb.

Ishockey-VM er også en fest for danske hoteller

I aften spiller Danmark knald eller fald-kampen mod Letland om adgang til kvartfinalen. VM-slutrunden vil blandt andet betyde cirka 55.000 hotelovernatninger i København og ved Herning.

Klar til limousinekørsel til 1.000 kroner i timen

Som første hoteloperatør i Danmark er BC (Bella Center) Hospitality Group nu køreklar med sin egen limousineservice for sine gæster og kunder.