Flybe leaser fire fly til SAS-ruter

flybeFire nye ATR72-600 leases af Flybe til brug i Skandinavien på vegne af SAS. Flyene leveres i løbet af i år og i starten af 2016 fra leasingselskabet Avation.

Ifølge Aviation er der tale om leasingperioder på seks år med option på yderligere seks. Flyvningerne for SAS er planlagt til at starte i oktober.

Flyene indregistreres i Storbritannien, selv om de efter planerne skal flyves af Flybe i Skandinavien på en række kortere SAS-ruter.

Flybe leverer både piloter og kabinepersonale og vil selv stå for flyenes vedligehold. De skal blandt andet indsættes på ruterne Stockholm-Visby, Stockholm-Kalmar og Stockholm-Turku.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.