Flydirektør vil tilbage til luftfart

0
Klaus Ren.
Klaus Ren.

LUFTFART: Ved årsskiftet måtte Klaus Ren stoppe som adm. direktør for Danmarks største flyselskab, Jet Time, som han var med til at stifte for 10 år siden. Nu kigger han på nye jobs i luftfarten.

”Siden jeg stoppede i Jet Time, har jeg kun overdraget til min efterfølger (Teddy Zebitz, tidligere direktør for Emirates i Danmark, red) Jeg er blevet kontaktet af 6-7 aktører, men vi er ikke i egentlig dialog. Jeg vil også opsøge fremtidsmuligheder via kontakter i dansk luftfart. Der er endnu intet konkret, men jeg regner med at blive i dansk luftfart.”

Det sagde Jet Time tidligere adm. direktør, Klaus Ren, i går til standby.dk og ønskede sine tidligere kolleger i Jet Time al mulig held og lykke.

Jet Time er på få år blevet det største danskejede flyselskab med over 30 fly, 700 ansatte, en omsætning sidste år på 1,7 milliarder kr. – men også et underskud på 140 mio. kr., som ejeren, Lars Thuesen, betalte.

”Overordnet har Jet Time brug for en vækstpause, hvor vi koncentrerer os om at effektivisere selskabet,” sagde Lars Thuesen for nylig. 60 pct. af Jet Times omsætning kommer fra charterflyvninger.

Jet Time har i øjeblikket 10 Boeing B737-300 til passagerflyvninger. De skal de kommende år afløses af nye Boeing B737-700 Next Generation. Ligeledes har Jet Time fem B737-fragtfly – samt 14 ATR-propelfly, de 12 er i SAS bemaling og flyver regionale ruter for SAS.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz