Flypassager fik sko i hovedet

boeing b737 hattehylder fly kabineUHELD: Pas på med tunge genstand i bagagehyldene i et fly. Det kan være farligt. Et charterfly fra Fuerteventura til Birmingham måtte ned i Lissabon af samme grund, da en passager fik en sko i hovedet.

Man går i fare, hvor man går. Man flyver i fare, hvor man flyver. Således også 79- årige Hilda Holland, som var om bord på et Thomas Cook fly fra Fuerteventura til Birmingham.

Da en anden passager et par timer før landingen i den britiske lufthavn syntes det blev lidt halvkoldt, ville han have en trøje ned fra bagagehylderne. Da han åbnede, faldt en stor, tung sko ned i hovedet på fru Hilda, som mistede bevidstheden. Hendes jævnaldrende mand troede hun skulle dø, og var meget urolig.

Kabinepersonalet skønende, at det var så alvorligt, at flyet mellemlandede i Lissabon. Her blev hun kørt til det britiske hospital og blev scannet. Det viste sig, at hun ikke havde taget alvorlig skade.

Dagen efter kunne ægteparret købe en ny billet, hjem via Bruxelles til Birmingham for ca. 3.200 kr. Nu er spørgsmålet, om der er en forsikring, der betaler det.

Og hvem i alverden går med så tunge sko, at det kan slå en passager bevidstløs? Og hvorfor ligger skoene løst loppe i bagagehylden?