Flyselskab kompenserer pårørende

EgyptAir-Airbus-A320-800x573Pårørende til de 66, som omkom da et fly fra EgyptAir styrtede i Middelhavet den 19. maj, får tilbudt en økonomisk kompensation fra flyselskabet.

Enligt flyselskabets bestyrelsesformand Safwat Musallam bliver der udbetalt 25.000 dollars – 165.000 kroner – til hver af de pårørendes familier. Beløbet kommer ud over eventuelle forsikringsudbetalinger.

De to sorte bokse blev fundet fredag i sidste uge i svært beskadiget tilstand. Lige nu arbejder teknikerne på at sætte dem så meget i stand, at de kan tydes, så man ad den vej kan spore årsagen til styrtet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.