Flyselskab opgiver igen København

0

Aer Lingus Airbus A320tFLYSELSKABER: For mindst femte gang de seneste ca. 10 år lukker irske Aer Lingus fra Dublin til Københavns Lufthavn. Ny konkurrence fra Ryanair kan være årsag.

I marts i år genåbnede irske Aer Lingus igen mellem Dublin og København. Men fra marts næste år lukkes ruten igen. Det skriver CPHTraveller.dk Også i marts i år rykkede Ryanair ind med rute fra Dublin til København.

Men nu nedlægger Aer Lingus sin daglige rute mellem Dublin og København fra slutningen af marts næste år. Ryanair har fløjet dagligt fra Dublin til København siden 18. marts i år, i konkurrence med Aer Lingus, Norwegian og SAS.

Aer Lingus har formentlig mistet en del fritidsrejsende på strækningen til Ryanair og har vurderet, at det ikke er muligt at få lønsomhed i ruten så længe fire flyselskaber kæmper om kunderne.

I oktober 2012 vendte Aer Lingus igen tilbage til København med daglig rute til Dublin fløjet med Airbus A320 med plads til 174 passagerer.

Aer Lingus må have rekorden i at åbne og lukke samme rute til København. Aer Lingus fløj i en årrække frem til 2000 mellem Dublin og København, hvorefter ruten blev nedlagt. Den blev genåbnet i 2004, men lukket året efter. I år 2007 åbnede Aer Lingus atter på København, men den blev nedlagt sidst i 2008.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz