Flyselskab vil have erstatning fra forvirret kvinde

widerøeI marts i år påstod en tilsyneladende forvirret kvinde, at der var en bombe i Bergens Lufthavn. Terminalen blev evakueret og fly blev aflyst, hvilket kostede flyselskabet Widerøe en halv mio. kr. Disse penge kræver selskabet nu fra kvinden ved en kommende retssag.

Til august kommer retssagen mod kvinden, der også har truet med at sprænge offentlige bygninger i luften.

Widerøe kræver en halv mio. kr. Selskabet måtte aflyse ni flyvninger fra Bergens som følge af bombetruslen og nogle af 227 berørte passagerer måtte indkvarteres for natten. Kvindens trussel gik mod en konkret flyvning fra Bergen til Kristiansund, skriver NRK på sin hjemmeside. Yderligere 500 Widerøe-passagerer andre steder i Norge blev berørt af de aflyste flyvninger.

Politiet fandt frem til kvinden samme aften, hun var kommet med bombetruslen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.