SAS har firmaaftaler med 65.000 små og mellemstore virksomheder verden over, heraf 8.000 i Danmark. Foto: Københavns Lufthavn.

SAS klar med særpriser til erhvervskunder

Med SAS For Business tilbyder selskabet nu små og mellemstore firmaer, de såkaldte SME’er, op til 6 procent rabat, også på indenrigs i USA. SAS Credits er på vej ud.

”Vi har lyttet til konstruktiv kritik; alle virksomheder med corporate-aftaler med SAS får rabatten – og de kan som noget nyt se prisen med det samme, up front,” sagde svenske Jasmin Utter, SAS Head of SME Sales and Value Proposition, da hun tirsdag præsenterede og svarede på spørgsmål om SAS For Business-konceptet for danske SME-kunder (Small and Medium-sized Enterprises).

Det skete ved sammenkomst på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København; Radisson Hotel Group er på vej ind i SAS For Business-programmet, der allerede har deltagelse af norske Widerøe og Singapore Airlines. Om flere tilslutter sig må tiden vise, sagde Jasmin Utter til STANDBY.dk og tilføjede, at SAS indtil nu har SME-aftaler med 65.000 små og mellemstore virksomheder verden over, heraf 8.000 i Danmark.

Afhængig af hvor meget de tilsluttede SME-firmaer køber hos SAS, vil det påvirke de nye rabatsatser i SAS For Business, der trådte i kraft fra starten af denne måned.

Købes der SAS-billetter for op til en million svenske kroner på et år, der ikke behøver følge kalenderen, er der én procent rabat på economy, Go, og to procent på Plus eller Business. Køber virksomheden for over en million svenske kroner stiger rabatsatsen til to procent på Go og seks procent på Plus og Business.

Disse rabatter og priser er kun tilgængelige for SME-medlemmer og deres rejsebureauer.

Som noget andet nyt i SAS For Business opnås rabatterne også ved indenrigsflyvning i USA med Star Alliance-partneren United Airlines. Betingelsen er dog, at den transatlantiske flyvning sker med SAS.

Ny SAS-langrute fra København
Jasmin Utter bad også de fremmødte om deres ønsker til kommende SAS-ruter. Et af ønskerne kunne hun fortælle bliver opfyldt – eftersom SAS forleden oplyste, at det fra efteråret flytter sin Hong Kong-rute fra Stockholm til Københavns Lufthavn.
Ellers blev der fra de fremmødte nævnt ønsker som Barcelona, Cape Town i Sydafrika, Houston, Nürnberg, Seattle, Sydney og finske Turku (Åbo)

SAS har også meddelt, at som led i indførelsen af SAS For Business forsvinder programmet SAS Credits – her har SAS-kunder hidtil kunne bruge optjente bonuspoint til at købe nye flybilletter. Den sidste dag til at optjene SAS Credits er 30. juni, ubrugte point kan anvendes frem til 30. december i år.

Relaterede artikler:

Erhvervslivet kan have millioner til gode

Danmark har flest svenske forretningsrejser

SAS bøjer sig for pres fra Kina

x

Læs Også

Madservering for Spies-passagerer ombord på Thomas Cook Airlines-fly. Pressefoto: Spies.

Bornholmsk kok har Spies’ bedste flymad

Maden fra restaurant Hos Casper i Bornholms Lufthavn er den bedste som Thomas Cook Airlines serverer fra danske lufthavne, siger Spies-passagererne. Det har givet ny stor ordre.

For få kvinder på topposter i flyselskaber

Flere store brancheorganisationer vil undersøge, hvordan flere kvinder kan tiltrækkes til de øverste chefstillinger i flyselskaber. I Norden er kun én kvinde som koncernchef for et flyselskab.

Dubai-lufthavn får Hard Rock Cafe

Den berømte Hard Rock-kæde åbner til november sin seneste cafe i en lufthavn. Også fire Hard Rock-hoteller på vej i Europa, blandt andet i Berlin.

Nu må Air Canada-piloter gerne have skæg

Piloterne hos det canadiske Star Alliance-medlem behøver ikke mere være glatbarberede – nu må de have et op til 1,25 centimeter langt, velplejet skæg…

Indenrigsflyvning på 8.200 kilometer

Aloha from Hawaii. Til april næste år åbner Hawaiian Airlines en af verdens længste indenrigsruter – nonstop fra Honolulu til Boston, en flyvning på cirka 8.200 kilometer i op til 12 timer.

Asien har flest af verdens største passagerruter

Ny opgørelse over verdens mest passagertunge ruter viser, at den største havde 13,4 millioner rejsende sidste år på i snit 180 flyvninger – om dagen. Kun en lufthavn i Europa på Top 10 over største internationale ruter.