SAS har firmaaftaler med 65.000 små og mellemstore virksomheder verden over, heraf 8.000 i Danmark. Foto: Københavns Lufthavn.

SAS klar med særpriser til erhvervskunder

Med SAS For Business tilbyder selskabet nu små og mellemstore firmaer, de såkaldte SME’er, op til 6 procent rabat, også på indenrigs i USA. SAS Credits er på vej ud.

”Vi har lyttet til konstruktiv kritik; alle virksomheder med corporate-aftaler med SAS får rabatten – og de kan som noget nyt se prisen med det samme, up front,” sagde svenske Jasmin Utter, SAS Head of SME Sales and Value Proposition, da hun tirsdag præsenterede og svarede på spørgsmål om SAS For Business-konceptet for danske SME-kunder (Small and Medium-sized Enterprises).

Det skete ved sammenkomst på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København; Radisson Hotel Group er på vej ind i SAS For Business-programmet, der allerede har deltagelse af norske Widerøe og Singapore Airlines. Om flere tilslutter sig må tiden vise, sagde Jasmin Utter til STANDBY.dk og tilføjede, at SAS indtil nu har SME-aftaler med 65.000 små og mellemstore virksomheder verden over, heraf 8.000 i Danmark.

Afhængig af hvor meget de tilsluttede SME-firmaer køber hos SAS, vil det påvirke de nye rabatsatser i SAS For Business, der trådte i kraft fra starten af denne måned.

Købes der SAS-billetter for op til en million svenske kroner på et år, der ikke behøver følge kalenderen, er der én procent rabat på economy, Go, og to procent på Plus eller Business. Køber virksomheden for over en million svenske kroner stiger rabatsatsen til to procent på Go og seks procent på Plus og Business.

Disse rabatter og priser er kun tilgængelige for SME-medlemmer og deres rejsebureauer.

Som noget andet nyt i SAS For Business opnås rabatterne også ved indenrigsflyvning i USA med Star Alliance-partneren United Airlines. Betingelsen er dog, at den transatlantiske flyvning sker med SAS.

Ny SAS-langrute fra København
Jasmin Utter bad også de fremmødte om deres ønsker til kommende SAS-ruter. Et af ønskerne kunne hun fortælle bliver opfyldt – eftersom SAS forleden oplyste, at det fra efteråret flytter sin Hong Kong-rute fra Stockholm til Københavns Lufthavn.
Ellers blev der fra de fremmødte nævnt ønsker som Barcelona, Cape Town i Sydafrika, Houston, Nürnberg, Seattle, Sydney og finske Turku (Åbo)

SAS har også meddelt, at som led i indførelsen af SAS For Business forsvinder programmet SAS Credits – her har SAS-kunder hidtil kunne bruge optjente bonuspoint til at købe nye flybilletter. Den sidste dag til at optjene SAS Credits er 30. juni, ubrugte point kan anvendes frem til 30. december i år.

Relaterede artikler:

Erhvervslivet kan have millioner til gode

Danmark har flest svenske forretningsrejser

SAS bøjer sig for pres fra Kina

x

Læs Også

Særpræget fragtfly fløj for første gang

Airbus skal have 5 nye og større Beluga-fragtfly til at transportere store flydele mellem sine samlefabrikker. Flyet er malet som en smilende hvidhval.

500 millioner lavprissæder i Europa

For første gang har lavprisselskaberne i år med end en halv milliard flysæder på deres europæiske ruter. Om 10 år har de over 50 procent af det europæiske marked for rutefly, siger ny analyse.

Forbedret forhold mellem taxier og Københavns Lufthavn

Den tidligere anspændte relation mellem lufthavnen og ventende taxaer synes løst gennem et tættere samarbejde mellem lufthavnen og taxiselskaberne.

10-årig blev sat på forkert fly

En ung dreng, der som uledsaget mindreårig skulle flyve hjem alene, kom ombord på et forkert indenrigsfly i Sydafrika og dermed til en forkert destination.

Easyjet klar til rute nummer 1000

Ved dette års vinterprogram kommer det britiske flyselskab op på over 1.000 helårs- eller sæsonruter. Easyjets første rute lettede i 1996 mellem London Luton og skotske Glasgow.

Lufthavn åbner nyt stort madområde

Københavns Lufthavn har taget et udvidet spiseområde i brug. Her kan passagerer vælge mellem et forøget udvalg af kendte danske og internationale varemærker. Der er også kommet en ny rygeterrasse.