Flyselskabet med den bedste Economy Class

singapore_airlines_LUFTFART: Hjemmesiden AirlinesRatings.com har netop offentliggjort hvilke flyselskaber, der har fået de bedste placeringer på henholdsvis First, Business og Economy Class for 2017. 

De er bedømt ud fra design, sædeafstand og innovation, såvel som service ombord på de forskellige selskaber. Vinderen af den bedste economy class er Singapore Airlines.

”Singapore Airlines har altid været ledende inden for economy class. Helt tilbage til 1960’erne under navnet Malaysia-Singapore Airlines introducerede selskabet gratis høretelefoner og gratis drikkevarer til passagerer på economy. Nu er der nye innovative tiltag såsom nye sæder på deres Airbus A350 og en konstant udvikling af underholdningssystemerne ombord,” siger redaktionschef hos Airlinesratings.com Geoffrey Thomas til the Daily Mail.

Vinderen af bedste First class er Etihad Airways. De har senest præsenteret en såkaldt Residence Suite, der er et treværelses penthouse ombord på deres Airbus A380. Her finder man også både garderobe og et bad ombord.

Business class-vinderen blev Virgin Australia, og her påpeger Geoffrey Thomas, at det især er sengene og den ekstra hyldeplads til computeren, der gør selskabets business class til noget særligt.