Holdet bag Martin Jørgensens rejsebureau Rejseriet er fra venstre Morten Hitz Nielsen, Martin Jørgensen, Pernille Bruce og Ditte Fogsgaard. PR-foto fra Rejseriet.

Fodboldlegende lancerer nyt navn i sit rejsebureau

Martin Jørgensen har fået Rejseriet som binavn til sit rejsebureau My Way Travel. ”Coronakrisen har vist, at det mere end nogensinde, er relevant at bruge et rejsebureau,” siger han.

Rejseriet er et binavn under Martin Jørgensens andet rejsebureau, My Way Travel, der også har De Graa Busser som et binavn.

Martin Jørgensen, der nåede over 100 kampe for det danske fodboldlandshold og som i dag blandt andet er fodboldkommentator hos Viasat, vil igen prøve kræfter med rejsebranchen.

Det sker efter han sidste år under coronakrisen gik konkurs med det familieejede rejsebureau De Graa Busser, hvis forgænger blev stiftet af Martin Jørgensen oldefar i 1920 som rutebilforbindelse mellem Rønde på Djursland og Aarhus.

Martin Jørgensen er sikker på, at han nok skal få succes med Rejseriet, der vil sælge grupperejser med dansk rejseleder i Danmark og Europa med bus og fly.

Vigtigt at bruge et rejsebureau
Martin Jørgensen siger i en pressemeddelelse: ”Coronakrisenhar helt sikkert vist, at det nu, mere end nogensinde før, er relevant at benytte sig af et rejsebureau. Det er uden tvivl her, man som forbruger er bedst beskyttet. Og alting tyder heldigvis på, at lysten til at rejse er intakt. Det er dog tydeligt, at folk er blevet meget opmærksomme på at være i ”trygge hænder”, både i planlægningsfasen og ikke mindst på selve rejsen.”

Rejseriet har base i Brabrand ved Aarhus og udgøres indtil videre af udover Martin Jørgensen som administrerende direktør af Morten Hitz Nielsen, rejsekonsulent og marketingansvarlig, Pernille Bruce, rejsekonsulent og producent af grupperejser samt Ditte Fogsgaard, daglig leder og ansvarlig for vandregrupper.

Op til 15.000 gæster
Før coronakrisen havde De Graa Busser med Martin Jørgensen som administrerende direktør omkring 15.000 danskere på ferie med bus og fly.

Men coronakrisen tog livet af De Graa Busser. Den 21. juli sidste år blev der afsagt konkursdekret over DGB 2020 A/S, som navnet på virksomheden var blevet ændret til allerede den 7. juli, da man tilsyneladende allerede dengang var klar til at forberede konkursen. Ved konkursen har seks ansatte mistet deres arbejde.

Martin Jørgensen ejede gennem sit holdingselskab KACHRI Holding og privat 62,5 procent af virksomheden, men faderen Morten, broderen Mikael samt ejendomsudlejeren Jens Ejner Faber sad på den resterende del af aktierne.

Aktiviteterne fra De Graa Busser fortsatte dog i regi af My Way Travel ApS, et rejsebureau specialiseret i fodbold- og sportsrejser. Dette rejsebureau oprettede Martin Jørgensen i slutningen af 2018, og her ejer han i dag 90 procent, mens Pernille Kristensen fra Berlin ejer den resterende del.

Relaterede artikler:

Nyt rejsebureaukrak i Danmark

Martin Jørgensen i ny rejsekonkurs

”Mine rejser skal ikke masseproduceres”