Intet debatmøde med Tivolis direktør

0

TivoligardenTURISME: Spændende debatmøde i dag mellem Tivolis direktør og Københavns Kommunes miljøborgmester aflyst pga. for ringe tilslutning.

”På grund af for ringe tilslutning har vi desværre aflyst vores medlemsmøde på Tivoli Hotel & Congress Center. Det beklager vi meget, men den type møder kræver et større antal deltagere,” hed det i går fra Danske Rejsejournalister.

Danmarks største turistattraktion har det svært med Københavns Kommune, der oftere synes at sige nej end ja til Tivolis ønsker om nye tiltag. Denne problematik skulle være debatteret på panelmøde i dag mellem Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, og Københavns Kommunes teknik- og miljøborgmester, Morten Kabell fra Enhedslisten.

I marts i år fik Tivoli igen afslag fra Københavns Teknik- og Miljøudvalg om nyt byggeprojekt. Denne gang en ny musik- og balletskole som tilbygning til Tivolis Koncertsal. ”Det fremlagte projekt bliver for højt, for kompakt og uharmonisk,” sagde Københavns teknik- og miljøborgmester, Morten Kabell.

Tivoli var ”rystet” over afslaget, det seneste i en række. Tidligere har Tivoli bl.a. ønsket et 112 meter højt hotel- og lejlighedstårn. Disse blev der også sagt nej til fra kommunen.

Det rejser spørgsmålet, hed det i indbydelsen fra Danske Rejsejournalister: ”Hvad må Tivoli egentlig?”

Tivoli havde som Danmarks største turistattraktion sidste år 4,4 mio. besøgende.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz