Forårsudsalg hos SAS starter i dag

sas airbus a340Samme dag som Norwegian slutter sit superudsalg, starter SAS endnu engang salg af en million billige billetter frem til næste tirsdag.

Norwegian har haft godt gang i salget af billige billetter, et såkaldt superudsalg, for at løbe det hele i gang igen efter strejken. Til og med midnat kan man fortsat købe en enkeltbillet til Berlin for 199 kroner og en enkeltbillet til Bangkok for 1.099 kroner.

Samtidig starter SAS i dag et nyt udsalg af billige rejser på hele rutenettet. Som sædvanlig gælder det ikke færre end èn million billetter. Selv om det næppe er til bundpriser som med Norwegian, er det fortsat en reel slagvare, som kan købes indtil tirsdag 21. april.

Gyldighedstiden varierer meget, men for Indenrigs-og Europa gælder billetterne i perioden fra 15. maj til 29.februar næste år. Til USA er det et forårssalg med gyldighed fra 28. april til 19.juni. Til Asien fra 28. april til 19. juni 2016, mens den nye rute fra Stockholm til Hong Kong gælder fra 29, september til 12. december. Denne rute har først premiere til efteråret.