Europæiske ERV melder om stigende salg af rejseforsikringer til de unge. PR-foto via Europæiske ERV.

Fordobler salg af rejseforsikringer til unge

I kølvandet på pandemien er unge blevet bedre til at købe rejseforsikring, viser ny opgørelse fra rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV. Navnlig er der boom i salg til korte rejser.

Unge mellem 18-35 år køber rejseforsikring op til fem måneder før afrejse og vælger også at forsikre sig, selv på kortere udlandsrejser, oplyser Europæiske ERV i en pressemeddelelse.

I forhold til sidste år har ERV på nuværende tidspunkt i år fordoblet salget af rejseforsikringer. Pressemeddelelsen omtaler en Top 10 over de mest populære destinationer for ERV’s unge kunder. Listen er hentet fra Københavns Lufthavn over de 10 lande, der sidste år var flest rejsende til. Listen stemmer meget godt overens med ERV’s data, oplyses det.

De 10 lande på listen fra CPH er: Spanien, Storbritannien, Norge, Tyskland, Italien, Frankrig, Sverige, Holland, Tyrkiet og USA.

Tallene fra ERV viser også, at flere unge tager på weekendture. Oftest sælges Europæiske ERV’s rejseforsikringer for en uges rejse (35 procent) og over en måned (40 procent). Der var dog sidste år en massiv efterspørgsel på forsikringer for én til to dages-ture i forhold til 2021, oplyses det.

Planlægger rejser i god tid
Flere unge planlægger også deres udlandsrejser i god tid. Unge, der køber forsikringer op til fem måneder før afrejse, steg sidste år næsten 250 procent i forhold til 2021.

Peter Steen Olsen, talsmand hos Europæiske ERV, hvor han også er nordisk finansdirektør, siger i pressemeddelelsen:

”Ingen ønsker at forholde sig til uventede hændelser, aflysninger eller skader på ferier, hverken før eller under rejsen. For at give vores privatkunder tryghed på rejsen, tilbyder vi, hvis behovet skulle opstå, at de kan tale med en dansktalende læge via deres smartphone, når de er på ferie.”

Europæiske ERV, der ejes af den globale tyske forsikringsgruppe ERGO, er ifølge egne oplysninger Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab.

 

Relaterede artikler:

Danskere aflyser rejser for trecifret millionbeløb

Eksplosion i salg af rejseforsikringer til backpackere

Forsikringsselskab stævner pakkerejsebureauer