Forgæves A380-nødlanding

Emirates spritnye Airbus A380 gennemførte en nødlanding i München mens flyet var undervejs fra Dubai til New York, fordi en ni-årig pige blev meget dårlig og af en læge ombord blev erklæret i koma, skriver jp.dk.

 

Flyets kaptajn valgte efter samråd med flykontrollen at nødlande i München, men det var desværre ikke nok til at redde den syge pige, som med helikopter blev ført til et sygehus i München, hvor hun blev behandlet for ekstrem væskemangel.

 

Landingen foregik i Erdinger-Moos lufthavnen, som hermed blev den første tyske lufthavn til at modtage en A380 på ruteflyvning. Det vides endnu ikke hvem, der skal betale for den kostbare nødlanding, men foreløbig har lufthavnen valgt ikke at afkræve Emirates afgifter for den utilsigtede landing.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.