Fortsat sol over danskerne på Rhodos

0
Merle, Smilla og Magne glæder sig over, at deres far, Jonas Lind Clement, har købt All Inclusive, så der er masser af farverig slush-ice, når børnene en sjælden gang er oppe af vandet.
Merle, Smilla og Magne glæder sig over, at deres far, Jonas Lind Clement, har købt All Inclusive, så der er masser af farverig slush-ice, når børnene en sjælden gang er oppe af vandet.

TURISME: Selv om grækerne søndag stemte klart nej til EU’s økonomiske sparekrav, går livet upåvirket videre for udenlandske besøgende i landet – bare man har udenlandske kredit- og hævekort.

Da knap 300 danske feriegæster mandag slog øjnene op på Spies’ Sunwing Family Resort i Kallithea på Rhodos, skinnede solen fortsat fra en skyfri himmel og de seks swimmingpools var fortsat fyldt med 25,4 grader varmt vand. Morgenmadsbuffeten bugnede også denne morgen af fristelser.

”Selv om grækerne søndag stemte nej til en euro-aftale, er de jo ikke holdt op med at producere f.eks. tomater og feta til den græske salat. Vores egne hoteller her i Grækenland er populære blandt leverandørerne. Indtil videre betaler vi ved hjælp af kontooverførsler. Vi kan også – hvis det bliver aktuelt – betale kontant,” siger Spies’ kommunikationschef Torben Andersen, der selv er i Grækenland med ca. 2.000 andre Spies-gæster.

Jonas Lind Clement fra Odense har taget børnene Magne, 10 år, Smilla, 7 år, og Merle på 5 år, med til Sunwing Kallithea, der lige nu har over 1.900 gæster.

”At grækerne stemte nej mærker vi ikke noget til her. Hjemmefra har vi bestilt All Inclusive, så vores uge hernede kommer til at gå med at bade, spise is, bade endnu mere og have det hyggeligt sammen. Jeg har taget lidt ekstra euro med, så vi kan tage et smut til Marmaris i Tyrkiet, men for børnenes skyld bliver vi nok her, hvor der er masser af legekammerater,” siger Jonas Lind Clement i pressemeddelelsen fra Spies og tilføjer: ”Om jeg var betænkelig ved at tage herned på grund af krisen? Nej, vi er taget til Rhodos og ikke Athen.”

Spies’ råd til sine gæster i Grækenland er nøjagtig det samme som før afstemningen: Tag lidt ekstra euro med og gerne flere forskellige kreditkort, siger Torben Andersen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz