Fortsat succes for Milling Hotels

Hotel Park klar til udvidelse.

Årsregnskabet for 2016 viser et overskud på 13,6 millioner kroner før skat mod 11,4 millioner i 2015. Det er en vækst på knap 20% og 108% i forhold til 2014.

Virksomheden med hovedsæde i Odense har samtidig haft en bruttofortjeneste på 52.8 millioner kroner mod 48.2 millioner i 2015: ”Vi er meget tilfredse med resultatet. Det viser tydeligt, at vi stadig er dygtige til at justere vores forretning efter de behov, der opstår, og at vi investerer og disponerer vores kræfter rigtigt”, siger ejer Jan Milling.

Milling Hotels omfatter syv hoteller på Fyn, Lolland og i Jylland. Tilsammen har de haft en stigning på 5% på møde- og konferenceaktiviteter, og samtidig er antallet af overnattende gæster steget med 50% de seneste tre år.

Nyeste hotel i kæden er Hotel Gestus i Aalborg, som blev overtaget den 1. oktober 2016. Hotellet havde i flere år kørt med underskud, men efter at være blevet renoveret og fået en ny stil samt nyt navn, har hotelparret vendt udviklingen.

”Dorte og jeg er på udkig efter muligheder for at udvide kæden. Vores drivkraft er at tage nye projekter ind og gøre dem til en naturlig del af Milling-familien. Vi glæder os til at gå ombord i endnu flere nye projekter”, siger Jan Milling.

Milling Hotels har planer om en udvidelse af konferencecenteret på Hotel Park i Middelfart. En investering på omkring 25 millioner kroner.

Kæden driver Hotel Ansgar, Hotel Plaza og Hotel Windsor i Odense, Hotel Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart, Hotel Søpark i Maribo og Hotel Gestus i Aalborg. De to ejere, Dorte og Jan Milling, købte deres første hotel i 1994. Milling Hotels beskæftiger 103 fuldtidsmedarbejdere.