Fra Arlanda til Hong Kong med SAS

sas a330-300I dag åbner SAS sin rute til Hong Kong fra Stockholm og bliver dermed det eneste flyselskab, der flyver direkte mellem Skandinavien og Hong Kong.

Ruten flyves fem gange om ugen og er SAS fjerde i rækken af direkte ruter mellem Skandinavien og Asien: ”I dag skriver vi et nyt kapitel i SAS historie. Vi er meget stolte over at forbinde Skandinavien med Hong Kong gennem en ny og effektiv forbindelse. Vi glæder os til at hilse alle kunder velkomne ombord”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

SAS indvier og genåbner også sin lounge i terminal 5 i Arlanda i dag. Loungen har to sektioner – en for EuroBonus Diamond- og Guld-medlemmer inkl. Star Alliance Gold samt en sektion for de kunder, der rejser på Business eller SAS Plus. Loungen er opgraderet i skandinavisk stil og byder på en lille buffet, nye møde- og arbejdsrum og god plads til at slappe af.

Afgang fra Arlanda på mandage, torsdage, fredage, lørdage og søndage kl. 15:00 med ankomst i Hong Kong kl. 7:20 lokal tid. Retur mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage kl. 9:05 lokal tid med ankomst i Arlanda kl. 14:35. Der er forbindelse fra CPH klokken 13:10 med en samlet rejsetid på 12 timer og 10 minutter. Returrejsen har ankomst i CPH kl.16:25 og en samlet rejsetid på 13 timer og 20 minutter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.