Michael Halsall, Hotel d’Angleterres nye salgsdirektør, er født og opvokset i England, men er svensk gift og bor med sin hustru og to børn på den svenske side af Øresund. Pressefoto: Hotel d’Angleterre.

Fra opvasker til salgsdirektør på dansk luksushotel

Et af Danmarks førende luksushoteller, femstjernede d’Angleterre i København, har netop ansat engelske Michael Halsall som ny direktør for salg og marketing.

Engelske Michael Halsall, der er svensk gift og bor med familien i Sydsverige, er ny salgsdirektør for det fine Hotel d’Angleterre med 92 værelser og suiter på Kgs. Nytorv.

Her afløser han spanske Ignacio Gutierrez, der efter seks år i København sidste efterår skiftede til nyt job som hoteldirektør, general manager, på det femstjernede Gran Hotel Domine i nordspanske Bilbao.

I dag 51-årige Michael Halsall begyndte i hotelindustrien som 18-årig som opvasker på Amberley Castle i England. Siden har han arbejdet med salg og marketing for en række luksushoteller som The Savoy og Langham Hilton, begge i London, samt Hotel Balmoral i skotske Edinburgh.

Han kommer til d’Angleterre fra stilling som salgs- og marketingdirektør for Grace Hotels – en mindre kæde af boutique-luksushoteller i Europa og Nordamerika.

Skal være Nordens førende luksushotel
Om ansættelsen af Hotel d’Angleterres nye salgsdirektør, siger Lucas Johansson, hotellets svenske general manager, i en pressemeddelelse:

”Siden Ignacio Gutierrez forlod d’Angleterre oktober sidste år, har vi brugt tid på at gennemgå vores organisation for at sikre, at vi har de rigtige ressourcer til det aktuelle markeds muligheder og udfordringer.

I den forbindelse er jeg glad for at byde Michael Halsall velkommen som vores nye direktør for salg og marketing. Han kommer med en bred og lang erfaring fra salg og marketing på den globale hotelscene, og jeg er sikker på, at Michael med sin faglige ballast og varme personlighed kan løfte både teamet og hotellet ind i en ny æra,” siger hoteldirektør Lucas Johansson.

Selv lyder det fra Michael Halsall: ”Jeg er stolt af at blive en del af det ikoniske d’Angleterre som director of sales and marketing. Hotellet har været en institution i København i over 260 år – og har en historie og en position som er helt unik. Jeg ser frem til at arbejde sammen med de dygtige medarbejdere på hotellet og bidrage til at, d’Angleterre mange år i ud i fremtiden vil være Nordens førende luksushotel.”

Relaterede artikler:

55.000 kr. for dyreste suite på Københavns nye luksushotel

Dansk luksushotel klar med ny direktør

Dansk luksushotel skal finde ny salgschef