Frank Jensen vil ikke til Dublin

0
Frank Jensen.
Frank Jensen.

INVITATION: Ryanair vil gerne i detaljer gennemgå manualer og arbejdsvilkår med Københavns overborgmester, men han takker pænt nej. Han skal også selv betale billetten!

”Tag bare til Dublin med det første fly.. og vi er parate til at tage imod dig og vise alt, hvad vi har og gør med vort personale.”

Et sådan tilbud får overborgmester Frank Jensen nu fra Ryanairs topledelse ifølge Berlingske. Når han kommer, vil Ryanair forklare ham, hvorfor den danske model er i strid med de europæiske regler om fri bevægelighed.

Gæstfriheden går imidlertid ikke så langt, at han får en fribillet. Til gengæld må han måske godt vælge Air Lingus, hvis han foretrækker det. Bare han kommer. Og så bryder han heller ikke Københavns Kommunes rejsepolitik.

”Han kan købe en billig Ryanair billet til Dublin, og jeg vil med glæde gennemgå forholdene med ham. Vi har ikke noget at skamme os over,” siger direktør Eddie Wilson.

Man behøver imidlertid ikke at sætte the-kanden over i Dublin. Frank Jensen siger til Berlingske: ”Jeg har ikke behov for at besøge Ryanair. Men hvis selskabet kan dokumentere i Arbejdsretten, at de kan indføre ordnede forhold, da hilser jeg det velkommen. Og så vil Ryanair selvfølgelig også kunne indgå blandt de flyselskaber, vi kan rejse med.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz