Fransk rejsekaos

Fagforeninger over hele Frankrig opfordrer ansatte til at nedlægge arbejdet i en generalstrejke, som skal vare dagen ud, skriver The Guardian.

Det bliver den fjerde dag i år med aktioner i protest mod pensionsbeskæringerne, melder Radio France Internationale. Der skal være planlagt over 200 demonstrationer rundt om i landet. Det oppositionelle socialistparti forsøger at rejse en landsdækkende mobilisering.

Air France varsler, at 15% af flyafgangene indenfor Europa og Frankrig formentlig bliver indstillet. Det er strejkende flyveledere ved de to centrale lufthavne, Charles de Gaulle og Orly ved den fransk hovedstad som rammer lufttrafikken.

Også metro- og bustrafikken i Paris vil blive ramt, skriver nyhedsbureauet AP og det franske højhastighedstog TGV bliver hårdt ramt, med hver anden afgang aflyst.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.