Fremgang for SJs Danmarkstrafik

På bare et år er antallet af rejsende mellem Stockholm og København, samt mellem Göteborg og København blevet fordoblet. 

 

”De rejsende synes godt om forbindelserne og fremgangen gør, at vi overvejer flere afgange på ruterne til København”, siger Elisabeth Lindgren, SJs kommunikationsdirektør.

 

11 januar sidste år indledte SJ sin satsning på egen togtrafik over Øresundsbron. Det indebærer seks daglige returrejser mellem København og Stockholm og syv daglige returrejser mellem København og Göteborg.

 

”Vi er overraskede over, at vi så hurtigt har taget markedsandele fra flytrafikken. I fremtiden vil vi satse på endnu hurtigere forbindelser mellem storbyerne, med færre stop undervejs. Vi ser også på mulighederne for at køre flere ruter i Danmark”, siger Elisabeth Lindgren.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.