Fritidsmesse i Bella Center

Der bliver oplevelser for fritids entusiaster på årets første camping og outdoor messe ’Fri 2018’ den 19.-21. januar i Bella Center.

Derfor vil årets første fritidsmesse også rumme produktnyheder og -lanceringer inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr samt campingrejser og outdoor gear – alt sammen elementer der har en kobling til aktiviteter i det fri.

Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center, glæder sig til at byde fritids entusiaster inden for. Om de nye tiltag siger han: ”Fri 2018 er et oplagt sted at blive opdateret, hente inspiration, få gode messetilbud og lade sig underholde. Hos os skal oplevelsen starte i samme øjeblik, at man træder ind ad svingdøren i Bella Center. Vi vil gerne give publikum en kvalitetsoplevelse og samtidig skabe nogle gode og sjove minder, som de besøgende kan tage med sig hjem”.

‘Fri 2018 byder på det allernyeste inden for campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og campingrejser, men i år giver vi messen et pift med nyheder inden for outdoor udstyr og aktiviteter med kobling til fritidslivet såsom en indendørs svævebane, en klatrevæg og et cykelareal i vores store centerhal”.

’Fri 2018’ (tidligere ‘Camping i Bella’) afholdes for andet år i træk i Bella Center Copenhagen og er en rendyrket messe for camping- og outdoor entusiaster. ‘Camping i Bella’ i 2017 havde 9.264 besøgende hos messens dengang 40 udstillere.

’Fri 2018’ er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center på opfordring af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr – med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.

 

Relaterede artikler:

‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

Esport Copenhagen Games i Bella Center

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

x

Læs Også

Europas største ferieparkkæde til Danmark

Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som en del af ferieparkgiganten, Landal GreenParks.

Trelleborg satte igen besøgsrekord

Gæster er strømmet til Trelleborg. 87.172 har besøgt Harald Blåtands berømte vikingeborg i 2017. Det er besøgsrekord.

DanCenter øger med 700 feriehuse

Med købet af Admiral Strand Feriehuse øger DanCenter porteføljen af feriehuse i Danmark til samlet 8.200.

Salget af BroBizz til Storebælt firedoblet

Det er blevet 15% billigere at køre over Storebæltsbroen, hvis man har en BroBizz. Det betød en voldsom stigning i antallet af bestilte BroBizz i december.

Høje skatter og afgifter hæmmer turismen

Udenlandske turister er generelt tilfredse med, hvad Danmark kan tilbyde, men de synes, at de skal betale for meget. Det viser en statusanalyse, som netop er offentliggjort af Det nationale Turismeforum.

Stor interesse fra internationale gæster

Helsingør har for alvor fået et trækplaster, der kan trække endnu flere gæster til byen. Også fra udlandet.