Fritidsmesse i Bella Center

Der bliver oplevelser for fritids entusiaster på årets første camping og outdoor messe ’Fri 2018’ den 19.-21. januar i Bella Center.

Derfor vil årets første fritidsmesse også rumme produktnyheder og -lanceringer inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr samt campingrejser og outdoor gear – alt sammen elementer der har en kobling til aktiviteter i det fri.

Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center, glæder sig til at byde fritids entusiaster inden for. Om de nye tiltag siger han: ”Fri 2018 er et oplagt sted at blive opdateret, hente inspiration, få gode messetilbud og lade sig underholde. Hos os skal oplevelsen starte i samme øjeblik, at man træder ind ad svingdøren i Bella Center. Vi vil gerne give publikum en kvalitetsoplevelse og samtidig skabe nogle gode og sjove minder, som de besøgende kan tage med sig hjem”.

‘Fri 2018 byder på det allernyeste inden for campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og campingrejser, men i år giver vi messen et pift med nyheder inden for outdoor udstyr og aktiviteter med kobling til fritidslivet såsom en indendørs svævebane, en klatrevæg og et cykelareal i vores store centerhal”.

’Fri 2018’ (tidligere ‘Camping i Bella’) afholdes for andet år i træk i Bella Center Copenhagen og er en rendyrket messe for camping- og outdoor entusiaster. ‘Camping i Bella’ i 2017 havde 9.264 besøgende hos messens dengang 40 udstillere.

’Fri 2018’ er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center på opfordring af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr – med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.

 

Relaterede artikler:

‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

Esport Copenhagen Games i Bella Center

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

x

Læs Også

Internationale roser til Noma

Internationale medier svømmer over med stjerner til det nye Noma – ”Jeg lærte at sætte pris på søpølse, myrer og dansk design”.

Danmark tjener 50 milliarder kroner på turister

Dansk turisme vil i år for første gang passere 50 milliarder kroner i omsætning fra udenlandske besøgende, viser ny analyse fra Dansk Industri. Arbejdsgiverforeningen bekymrer sig over mangel på overnatningskapacitet i højsæsonen.

’Badepunkt’ viser vej til naturoplevelser ved vandet

Selv om det er årets koldeste dag, har Friluftsrådet valgt den til at præsentere nyheden ’Badepunkt’, som er Friluftsrådets nye kystflag, som markerer hvor, man kan bade og få særlige naturoplevelser ved vandet.

Legoland klar til 50 års jubilæum

Jyllands største turistattraktion fejrer i år sin runde fødselsdag med endnu en udvidelse af forlystelsesparken ved Billund, der sidste år omsatte for 700 millioner kroner.

Regeringens store kystprojekt halter

Flere af de prestigefyldte turismeprojekter i vandkanten er droppet, og finansieringen af de øvrige er fortsat usikker.

Michelin fylder ikke meget i restaurantregnskabet

”Et lighedstegn mellem omsætningen i de danske Michelin-restauranter svarer til at sammenligne med synligheden af Ferrari i den danske bilpark,” siger brancheekspert.