Fritidsmesse i Bella Center

Der bliver oplevelser for fritids entusiaster på årets første camping og outdoor messe ’Fri 2018’ den 19.-21. januar i Bella Center.

Derfor vil årets første fritidsmesse også rumme produktnyheder og -lanceringer inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr samt campingrejser og outdoor gear – alt sammen elementer der har en kobling til aktiviteter i det fri.

Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center, glæder sig til at byde fritids entusiaster inden for. Om de nye tiltag siger han: ”Fri 2018 er et oplagt sted at blive opdateret, hente inspiration, få gode messetilbud og lade sig underholde. Hos os skal oplevelsen starte i samme øjeblik, at man træder ind ad svingdøren i Bella Center. Vi vil gerne give publikum en kvalitetsoplevelse og samtidig skabe nogle gode og sjove minder, som de besøgende kan tage med sig hjem”.

‘Fri 2018 byder på det allernyeste inden for campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og campingrejser, men i år giver vi messen et pift med nyheder inden for outdoor udstyr og aktiviteter med kobling til fritidslivet såsom en indendørs svævebane, en klatrevæg og et cykelareal i vores store centerhal”.

’Fri 2018’ (tidligere ‘Camping i Bella’) afholdes for andet år i træk i Bella Center Copenhagen og er en rendyrket messe for camping- og outdoor entusiaster. ‘Camping i Bella’ i 2017 havde 9.264 besøgende hos messens dengang 40 udstillere.

’Fri 2018’ er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center på opfordring af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr – med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.

 

Relaterede artikler:

‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

Esport Copenhagen Games i Bella Center

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

x

Læs Også

Turisme giver 18.000 arbejdspladser i Vestjylland

Dansk Erhverv og Dansk Industri roser det nye turismesamarbejde mellem de 11 kommuner på Jyllands vestkyst. Dansk Industri savner dog et højere ambitionsniveau.

Hård kritik af Københavns Kommune

”Helt til grin” og ”kritisabel beslutning,” siger Dansk Erhverv; mens Wonderful Copenhagen kalder Københavns Kommunes beslutning en ”de facto nedlæggelse af WoCo’s event-indsats.”

Større turismevækst i Danmarks nabolande

Trods vækst i antallet af overnatninger i de fire første måneder af 2018, er antallet af udenlandske turister større i nabolande som Norge, Sverige og Tyskland.

Samarbejde skal øge vestkystturisme

For første gang går de jyske vestkystkommuner sammen i storstilet projekt for at øge turismeomsætningen og skabe flere arbejdspladser. Der er navnlig fokus på 18 feriesteder.

Legoland fylder 50 år

Legoland er en af Danmarks største turistattraktioner, og den populære forlystelsespark runder et halvt hundrede år i morgen, den 7. juni.

Rabat til Molslinjen sendes tilbage til Destination Bornholm

Destination Bornholm får glæde af de rabatter, som bliver givet til Molslinjen, når rederiet begynder færgebetjening til øen senere på året.