Fritidsmesse i Bella Center

Der bliver oplevelser for fritids entusiaster på årets første camping og outdoor messe ’Fri 2018’ den 19.-21. januar i Bella Center.

Derfor vil årets første fritidsmesse også rumme produktnyheder og -lanceringer inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr samt campingrejser og outdoor gear – alt sammen elementer der har en kobling til aktiviteter i det fri.

Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center, glæder sig til at byde fritids entusiaster inden for. Om de nye tiltag siger han: ”Fri 2018 er et oplagt sted at blive opdateret, hente inspiration, få gode messetilbud og lade sig underholde. Hos os skal oplevelsen starte i samme øjeblik, at man træder ind ad svingdøren i Bella Center. Vi vil gerne give publikum en kvalitetsoplevelse og samtidig skabe nogle gode og sjove minder, som de besøgende kan tage med sig hjem”.

‘Fri 2018 byder på det allernyeste inden for campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og campingrejser, men i år giver vi messen et pift med nyheder inden for outdoor udstyr og aktiviteter med kobling til fritidslivet såsom en indendørs svævebane, en klatrevæg og et cykelareal i vores store centerhal”.

’Fri 2018’ (tidligere ‘Camping i Bella’) afholdes for andet år i træk i Bella Center Copenhagen og er en rendyrket messe for camping- og outdoor entusiaster. ‘Camping i Bella’ i 2017 havde 9.264 besøgende hos messens dengang 40 udstillere.

’Fri 2018’ er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center på opfordring af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr – med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.

 

Relaterede artikler:

‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

Esport Copenhagen Games i Bella Center

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018