Fulde kvinder i fængsel

Fransk politiFLYSELSKABER: To engelske kvinder skal hhv. seks og otte måneder i fængsel efter de i december sidste år opførte sig så uregerligt på et British Airways-fly, at kaptajnen valgte at mellemlande i Lyon og overgive dem til fransk politi.

British Airways-flyet var sidste år ved nytårstid på vej fra London til Tunesien, da flyets besætning ikke følte, de kunne kontrollere de to engelske kvinder. De var allerede berusede, da de gik ombord. Da personalet ikke ville servere mere alkohol for dem, begyndte de at drikke af en flaske spiritus, de havde købt i lufthavnen. Flasken blev konfiskeret – og kvinderne fik en skriftlig advarsel af kabinepersonalet.

Denne advarsel rev de i stykker, hvorefter de var grove og aggressive overfor kabinepersonalet. De gik herefter ud på toilettet, hvor den ene af dem begyndte at ryge.

Piloterne kunne fra cockpittet via TV-overvågning følge med i udviklingen – kaptajnen besluttede at lande i nærmeste lufthavn, Lyon, hvor fransk politi overtog de to kvinder. Denne landing kostede BA 4.500 pund – og forsinkede flyet fire timer, skriver avisen Daily Mail.