Fusion snarere end salg af SAS

Ifølge Berlingske Business Søndag understreger han, at der ikke holdes ’de fjerneste forhandlinger i øjeblikket’, skriver epn.dk.

 

Rygter om flere store selskabers lyst til at købe SAS har gennem de seneste dage presset aktiekursen i vejret, men Fritz Schur hævder at kunne nævne 10 flyselskaber ud over de nævnte – Lufthansa, British Airways og Air France-KLM – som kunne være mulige partner i en konsolidering.

 

Han understreger, at det vigtigste for ham er at gøre SAS så attraktivt som muligt for eventuelle købere eller fusionspartnere hvis ejerne vil sælge og så stærkt, hvis der hverken er købere eller fusionspartnere, at det kan klare sig selv.

 

Han fastholder, at der ikke er aktuelle forhandlinger og at ingen kan sige, hvor længe der vil gå, inden der sker noget på salgsfronten.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.