Fyldte toiletter tvang fly til nødlanding

Da toiletterne på Delta Air Lines flyet holdt op med at fungere, fordi de var fyldte, valgte kaptajnen at nødlande, så passagererne kunne komme på toilettet i lufthavnen.

Flyet – en Boeing 757 fra Delta Air Lines – var på vej fra New York til Seattle, en flyvetur på omkring seks timer, blev i weekenden tvunget til at nødlande i Billings i Montana for at de mange trængende passagerer kunne forrette deres nødtørft.

Personale fra Delta beretter, at jordpersonalet stod klar med en trappe, så de trængende passagerer hurtigt kunne komme fra borde og ind i terminalen for ’at lette trykket’.

Pausen blev samtidig benyttet til at få toiletterne tømt og brændstoftankene fyldt, så man kunne klare sidste etape af rejsen.

Utroskab fører til sikkerhedslanding

SAS-fly tvunget til sikkerhedslanding

Sikkerhedslanding efter strid om tæppe

x

Læs Også

Nordic Seaplanes udvider med rundflyvninger

Efter en kort vinterpause, hvor vandflyet har været til serviceeftersyn i Schweiz, starter, Nordic Seaplanes sæsonen den 20. februar.

Ny lounge i Københavns Lufthavn

Passagererne i lufthavnen kan nu vælge mellem otte lounger, den seneste er netop åbnet med plads til 61 gæster.

Lille fremgang i danske lufthavne

Der var sidste år samlet en procent flere afrejsende passagerer fra de danske lufthavne – det rakte dog til en ny rekord, viser statistik fra Trafikstyrelsen.

Sikkerhedskontrol konfiskerede 25.000 genstande

Sidste år inddrog sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn blandt andet tusindvis af knive, dolke, sakse og legetøjsvåben fra passagerernes håndbagage.

Forventer færre flypassagerer i år

Efter et meget flot 2017 forudser Airports Council International en gennemsnitlig afdæmpning af væksten i år hos de europæiske lufthavne.

Fire millioner SAS-passagerer med eksterne flyselskaber

SAS-ruter fløjet af andre flyselskaber står for 27 procent af SAS’ samlede antal flyvninger, og de eksterne flyselskaber har også en rolle som 'forsøgslaboratorium'.