Fyldte toiletter tvang fly til nødlanding

Da toiletterne på Delta Air Lines flyet holdt op med at fungere, fordi de var fyldte, valgte kaptajnen at nødlande, så passagererne kunne komme på toilettet i lufthavnen.

Flyet – en Boeing 757 fra Delta Air Lines – var på vej fra New York til Seattle, en flyvetur på omkring seks timer, blev i weekenden tvunget til at nødlande i Billings i Montana for at de mange trængende passagerer kunne forrette deres nødtørft.

Personale fra Delta beretter, at jordpersonalet stod klar med en trappe, så de trængende passagerer hurtigt kunne komme fra borde og ind i terminalen for ’at lette trykket’.

Pausen blev samtidig benyttet til at få toiletterne tømt og brændstoftankene fyldt, så man kunne klare sidste etape af rejsen.

Utroskab fører til sikkerhedslanding

SAS-fly tvunget til sikkerhedslanding

Sikkerhedslanding efter strid om tæppe

x

Læs Også

Flyselskab fortæller ansatte hvad de ikke bør sige

Australiens største flyselskab kritiseres for nye retningslinjer om en række ord dets personale skal undgå når de taler med passagerer. ”Dette er for meget politisk korrekthed,” siger tidligere premierminister.

Etihad afviser nyt udsalg blandt flyselskaber

Der er ingen planer om at sælge de 24 procent i Indiens næststørste flyselskab, siger Etihad Airways, der sidste år trak sig ud af ejerskabet af både airberlin og Alitalia.

Swiss klar med ny First Class Lounge

På mandag åbner Star Alliance-medlemmet sin nye lounge til passagerer på første klasse i Zürichs lufthavn – Swiss vil også hente ankommende First Class-passagerer ved flyet og i limousine køre dem til paskontrollen.

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.