Fårup Sommerland udvider de tre kommende uger åbningstiden med to timer om dagen. Forlystelsesparken har i år åbnet Danmarks største og dyreste rutsjebane, Fønix, til 100 millioner kroner. PR-foto.

Gæsteboom får forlystelsespark til at øge åbningstid

Et rekordhøjt antal solgte sæsonkort og stigende besøgstal i sæsonens første tre måneder får nordjyske Fårup Sommerland til at udvide åbningstiderne med to timer i ugerne 28, 29 og 30.

Fårup Sommerland havde allerede inden sæsonstarten den 9. april i år valgt at udvide antallet af åbningsdage med 17 procent.

Der er blandt andet ekstra stor interesse for den nordjyske forlystelsespark i år, fordi den har taget Danmarks største og dyreste rutsjebane, Fønix, til 100 millioner kroner, i brug.

Samtidig er salget af sæsonkort til Fårup Sommerland gået over al forventning, og parken har på nuværende tidspunkt solgt omkring 20 procent flere sæsonkort sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, hedder det i en pressemeddelelse.

Det får derfor nu Fårup Sommerland til at udvide åbningstiden i forlystelsesparken i højsæsonen, der strækker sig over de kommende tre uger, 28, 29 og 30. Her åbnes der en halv time tidligere, klokken 9.30, mod hidtil klokken 10. Og mens der nu lukkes klokken 19, vil der i uge 28, 29 og 30 være åbent til klokken 20.30.

Enorm interesse
Kommerciel chef i Fårup Sommerland, Rasmus Mortensen, siger i pressemeddelelsen: ”Vi har oplevet enorm interesse for at besøge Fårup Sommerland i denne sæson, og vi forventer et fortsat højt aktivitetsniveau de kommende uger, hvor rigtig mange familier holder sommerferie i Danmark.

Samtidig ser vi, at salget af sæsonkort i år ligger langt over tidligere år, og vi ved af erfaring, at flere fortsat vil købe sæsonkort i løbet af sommeren,” siger Rasmus Mortensen og fortsætter:

”Derfor har vi valgt at udvide åbningstiderne i højsæsonen. På den måde kan vi lukke gæster ind i parken tidligere på dagen og fordele gæstetrykket over en længere periode, så man som besøgende stadig får en god gæsteoplevelse.”

”Vi havde allerede inden sæsonstart en forhåbning om en god sæson med mange besøgende – blandt andet fordi vi i år kunne klippe snoren til vores nye store rutsjebane, Fønix. På den baggrund valgte vi at udvide antallet af åbningsdage, og nu har vi så skruet på endnu et håndtag med forlænget åbningstid i højsæsonen,” siger Rasmus Mortensen.

Fårup Sommerlands sidste åbningsdag i 2022-sæsonen vil være søndag 23. oktober i forbindelse med efterårsferien.

Trods udfordringerne med COVID-pandemien fik Fårup Sommerland sidste år sit tredje højeste besøgstal nogensinde. 608.113 gæster tog en tur i parken, hvilket er en stigning på 5,3 procent i forhold til 2019, der var sidste normale år inden pandemien. Her besøgte 577.094 forlystelsesparken.

Relaterede artikler:

Rekordresultat i dansk forlystelsespark

Fårup har boom i sæsonkort-salg og hotelbookinger

Tivoli opjusterer igen forventningerne for i år

Rutsjebane til 100 millioner kroner får 3.500 testture

Forlystelsespark fik tredjebedste sæson nogensinde