Garuda Indonesia ind i SkyTeam til marts

Garuda-Airlines.jpgLUFTFART: Det indonesiske flyselskab Garuda er nu under så meget kontrol igen, at det er blevet godkendt som nyt medlem af alliancen SkyTeam med bl. a. Air France, KLM og Delta.

En overgang var Garuda Indonesia ved at komme i alvorlig miskredit for ikke at opfylde tilstrækkelige internationale krav til fly og sikkerhed, men den tid er forbi.

I går meddelte Sky Team, en af de tre store alliancer, at Garuda går ind i familien med bl. a. Ar France, KLM, Aeroflot, Delta, China Eastern Airlines, Kenya Airways, Korean Air og mange flere.

Sky Teams adm. direktør Michael Wisbrun siger: ”Garuda er nu i form til et medlemsskab og opfylder kriteriet samtidig med, at en ny IT platform og klart forbedrede publikums service og faciliteter er iværksat.”
Ideen er, at Jakarta skal være Sky Team hub for flyvninger til Seoul, Guangzhou, Beijing, Shanghai, Taipei og Amsterdam.

Garudas præsident tilføjer at man ”nu er nået frem til det mål, man har arbejdet på ved at upgrade service, sikkerhed og internationale flyvninger.