HORESTA Gavekort kan bruges af tilkoblede barer, cafeer, restauranter, natklubber, attraktioner, forlystelsesparker, hoteller og øvrige overnatningssteder. Arkivfoto: Henrik Baumgarten.

Gavekort skal hjælpe dansk turisme

HORESTA har udviklet gavekort til virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet. Ikke-HORESTA aktører kan mod betaling og kommission komme med under muligheden.

Under corona-pandemien er brancheforeningen HORESTA blevet kontaktet af et hav mange af store private virksomheder, institutioner og organisationer og så videre, som ønskede at bidrage til at hjælpe turisme- og oplevelsesvirksomhederne ud af krisen. Det skriver HORESTA i en pressemeddelelse og tilføjer: ”Og nu er løsningen her med HORESTA Gavekort.”

Som noget særligt er det nemlig i år muligt at forære medarbejdere, medlemmer eller øvrige interessenter et skattefrit gavekort på 1.200 kroner, som udelukkende kan bruges i turisme- og oplevelseserhvervet.

HORESTA har omkring 2.000 medlemmer blandt hoteller, restaurationer og aktører i turisme- og oplevelsesbranchen

HORESTA Gavekort er, ifølge brancheforeningen, den billigste løsning på markedet, for fokus er nemlig på, at omsætningen skal havne i erhvervet. Desuden er HORESTA Gavekort godkendt af erhvervsminister, Simon Kollerup, oplyses det.

Kommission på 4,25 procent pr. transaktion
”Der er ikke andre brancher, der har været ramt lige så hårdt som vores erhverv, og heldigvis er der stor interesse for at hjælpe vores virksomheder tilbage på sporet fra både store og små virksomheder, organisationer og institutioner i det øvrige erhvervsliv. Derfor er der mange penge, der venter på at blive brugt hos alle dem, der bliver en del af HORESTA Gavekort,” siger konstitueret direktør i HORESTA, Pia E. Voss, og fortsætter:

”Jeg tror og håber på, at rigtig mange virksomheder i branchen tilmelder sig HORESTA Gavekort. Det er selvsagt afgørende for, at vi kan tilbyde køberne så attraktivt et produkt som muligt.”

HORESTA har allerede oplevet stor tilslutning fra barer, cafeer, restauranter, natklubber, attraktioner, forlystelsesparker, hoteller og en række øvrige overnatningssteder.

Alle virksomheder i erhvervet kan tilslutte sig for et engangsbeløb på 350 kr. Ordningen er gratis for HORESTA-medlemmer. Der er ingen binding, men en kommission på 4,25 procent pr. transaktion.

Relaterede artikler:

”Sommerpakken er solstrejf i en vandpyt”

”Vi har en ordentlig stak direktørkandidater”

HORESTA om gavekortfirma: ”Fup og fidusmager”