Generationsskifte i stort rejsebureau

Fra fredagens afskedsreception, fra venstre Enrico Harrasser Burmeister, bestyrelsesformand, sønnike Luca Harrasser Burmeister, adm. direktør, samt salgschef Karin Wellington-Ipsen fra Qatar Airways – et af bureauets største airlines-partnere.

Fra fredagens afskedsreception, fra venstre Enrico Harrasser Burmeister, bestyrelsesformand, sønnike Luca Harrasser Burmeister, adm. direktør, samt salgschef Karin Wellington-Ipsen fra Qatar Airways – et af bureauets største airlines-partnere.

Med en omsætning i dette regnskabsår på 105 mio. kr. er C&C Travel et af Danmarks største rejsebureauer på oversøiske rejser. Forleden havde C&C generationsskifte-receptioner i Aarhus samt to i København. Stifteren sagde farvel og tak – og blev afløst af en af hans to sønner.

C&C’s Travels stifter og adm. direktør, italienske Enrico Harrasser Burmeister, gik på pension 1. august. En af hans to sønner, juristen Luca Harrasser Burmeister, overtog ledelsen. Generationsskiftet blev fejret i Aarhus 4. august med 150 deltagere og 7 og 8. august i København med flere hundrede.

C&C Travel åbnede i 1989 med Coco Beach i Filippinerne som eneste destination. Enrico Harrasser blev på en rejse forelsket i strandens palmetræer og koralrev. Han købte stranden, byggede resort og grundlagde C&C Travel. Coco Beach er stadig bureauets største trækplaster, men i dag tilbyder C&C Travel også rejser til størstedelen af verden udenfor Europa.

Til takeoff.dk siger rejsebureauets salgsdirektør og bureauchef, Dorte Juul Mydtskov, der også sidder i bestyrelsen: ”Vores største destinationer er Thailand, Fillippinerne, Sri Lanka, Cuba og Sydamerika. En gennemsnitsrejse med os koster ca. 12.000 kr. Og vores største airlines-partnere er Emirates, KLM, Srilankan, Thai Airways, Turkish Airlines og Qatar Airways.”
Samlet har C&C 28 medarbejdere. ”Jeg er stolt over at overtage firma med et så stærkt produkt og engagerede medarbejdere. Vi vil sammen forsætte med at udvikle butikken og bevare det menneskelige ansigt,” siger Luca Harrasser Burmeister.

C&C Travel ApS er omdannet til C&C Travel A/S og har fået en bestyrelse bestående af Enrico Harrasser (bestyrelsesformand), Luca Harrasser Burmeister, Susanne Naundrup, Dorte Mydtskov og Marco Harrasser Burmeister.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.