Gift i de højere luftlag

turkish-airlines-bryllupFor et års tid siden kom en serbisk skuespiller og en tysk doktor til at sidde ved siden af hinanden på flyvning med Turkish Airlines fra Istanbul til Mongoliet. Sød musik opstod – og et år senere blev de gift – i et fly fra Turkish Airlines…

I maj sidste år var den serbiske skuespiller Vjera Mujović og den tyske læge Stefan Preis passagerer på Turkish Airlines fly TK 342 fra Istanbul til Ulan Bator, Mongoliets hovedstad. De blev ved tilfældighedernes spil seatet ved siden af hinanden – på sæderne 5B og 5C.

De to passagerer begyndte at tale – og opdagede snart, at de delte mange værdier, tanker og meninger! De opretholdt kontakten efter rejsen og det hele endte med, at de et år efter flyvningen blev gift.

Det skete på flyvning med Star Alliance-medlemmet fra den serbiske hovedstad, Beograd, til Istanbul. Ved start og landing havde de samme flysæder som året forinden, 5B og 5C.

Med på bryllupsflyvningen var ud over en præst til det praktiske også familie og venner – Turkish Airlines bød på mad og drikke samt bryllupskagen. På YouTube er der optagelse fra bryllupsceremonien.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.