Glæde over fremgang i Cimber Sterling

Det er en markant fremgang Cimber Sterling i går kunne fremvise for maj med en samlet stigning i passagertal på 20 procent. Også belægningsprocenten gik i vejret med en enkelt procent.

 

Til gengæld har den gennemsnitlige billetindtægt ligget betydeligt under sidste år. Yielden var i april (altid en måned bagud) 0,95 kr. eller 48 procent mindre end samme måned i fjor.

 

"Vi er rigtig glade for fremgangen. Den er nogenlunde jævnt fordelt, men alle danske indenrigsruter har haft tocifret passagerfremgang. Vi har set resultatet af flere frekvenser, som passer godt til de forretningsrejsende. Den gruppe har også i stigende grad brugt internetcheck, " siger kommerciel direktør Lars Bording (foto) til takeoff.dk.

 

Tag en rute som Rønne, hvor vi føler os forpligtede til at holde fast, hvad andre ikke gjorde. Der har vi nu syv daglige afgange. Det er ikke ukendt at Aalborg har de fleste afgange på indenrigs. Vi har 10 daglige i hver retning til København. Noget vi kan gøre ved at have mindre ATR- fly velegnet til indenrigstrafikken.

 

Til udlandet er vi også kommet vældig godt i gang med London City, som mange forretningsfolk foretrækker. (Det var den rute, hvor SAS gav op, red.) Vi kan også se det meget positive resultat af, at man kan checke sin bagage ind direkte fra indenrigs via København til udlandet. Det sætter folk pris på. 

 

Vinterprogrammet er lige på trapperne. Det kommer i næste uge, " slutter Lars Bording.

 

Skrevet af Ejvind Olesen