Charlotte Juhl-Hammerschmidt, til venstre, er ny driftsdirektør for vestsjællandske Kragerup Gods – her sammen med godsejer Regitze Dinesen, 9. generation på godset. PR-foto.

Gods henter ny driftsdirektør fra hotelkæde

Kragerup Gods med klatrebaner, konferencecenter og overnatninger har ansat Charlotte Juhl-Hammerschmidt som ny driftsdirektør. Hun forlader dermed direktørjob for Zleep-hotel i Roskilde.

Efter under et år som direktør for Zleep Hotel Prindsen Roskilde, har Charlotte Juhl-Hammerschmidt fået nyt job som driftsdirektør for vestsjællandske Kragerup Gods.

Charlotte Juhl-Hammerschmidt har gennem 20 år haft ledende stillinger i hotelbranchen, hedder det i en pressemeddelelse.

Før Zleep Prindsen var hun hotelmanager og front office-manager for blandt andet Arp-Hansen-hotellet Imperial Hotel i København. I alt blev det til 16 år hos Arp-Hansen Hotel Group.

I en pressemeddelelse oplyses det, at som Kragerups nye driftsdirektør skal Charlotte Juhl-Hammerschmidt fokusere på unikke gæsteoplevelser, godsets á la carte restaurant, dets store konferenceafdeling samt Aktivitetsparken med blandt andet klatrebaner.

Fra traditionelt landbrug til 4-stjernet hotel og konferencecenter
Efter et generationsskifte i 2020 ejes Kragerup Gods i dag af godsejer Regitze Sophie Dinesen, der er 9. generation på godset. Regitze Dinesen, der er uddannet psykolog, overtog fra sin mor, Birgitte Dinesen, der stod i spidsen for godset i 35 år.

”Jeg er glad for at præsentere en stærk og fagligt kompetent driftsdirektør til posten,” siger Regitze Dinesen om udnævnelsen af Charlotte Juhl-Hammerschmidt.

”Min mor har som den vildeste entreprenør, i godt samarbejde med godsforvalter Olav Ditlevsen, reformeret Kragerup fra et traditionelt landbrug til et 4-stjernet hotel og konferencecenter med 57 værelser,” siger Regitze Dinesen og fortsætter:

”Desuden har hun skabt en af Danmarks største aktivitetsparker. Kragerups størrelse kræver nu mere struktur for professionelt at drifte seks afdelinger med totalt 75 medarbejdere samt at videreudvikle Kragerups grønne profil. Der er ingen tvivl om at Charlotte er den helt rette til at varetage den daglige drift på hotellet og aktivitetsparken på Kragerup Gods.”

Kragerup Gods har også netop ansat 29-årige Kristian Berg Madsen som ny køkkenchef. Hans har senest været hos Michelin-restauranten Frederiksminde ved Præstø.

Til tops i kategorien: Gode til unikke oplevelser
Vurderet ud fra flere kriterier stemte 891 danske mødeplanlæggere tidligere i år om de, efter deres mening, bedste danske møde- og konferencesteder.

Analysen MyImage Venue 2022 af 61 mødesteder i den danske møde- og eventbranche udarbejdes af MyResearch i samarbejde med Danske Konferencecentre, der har omkring 100 medlemmer.

En af undersøgelsens underkategorier var ”Gode til unikke oplevelser.” Her kom Kragerup Gods først i mål foran Marienlyst Strandhotel og Kurhotel Skodsborg.

Kragerup Gods har i øvrigt siden 2020 haft Caroline Rye som salgschef. Hun er i rejsebranchen blandt andet kendt for sine fem år i det danske GSA-bureau Atlantic Link.

 

Relaterede artikler:

100 millioner kroner gør herregård til eventhotel

Mødeplanlæggere udpeger Danmarks bedste venues

Første danske kongresarrangør får grøn certificering