Gouda-chef skifter til Jysk Rejsebureau

Gouda Rejseforsikrings administrerende direktør, Ole Ærthøj, starter som administrerende direktør i Jysk Rejsebureau umiddelbart efter at han takker af i Gouda Rejseforsikring ved udgangen af september måned. Det meddelte rejsebureauet i går i en pressemeddelelse.

 
Ole Ærthøj, der er både jurist og har en MBA grad fra IMD i Schweiz, har været i Gouda Rejseforsikring i de seneste 14 år. Han startede rejseforsikringsselskabets aktiviteter i Danmark i 1994, og blev ti år senere hentet til koncernledelsen i Holland. Sidste år vendte Ærthøj tilbage til Danmark, hvor han siden har været direktør i det danske rejseforsikringsselskab i endnu en periode.

 
Jysk Rejsebureau er en af landets større rejsearrangører, og havde sidste år en omsætning på 218 mio. kr. Udover de traditionelle rejsebureauaktiviteter har Jysk Rejsebureau især satset på drift af lokale servicekontorer, især i Asien, hvor omkring 100 ansatte er beskæftiget. I Danmark har Jysk Rejsebureau 85 medarbejdere. Rejsebureauet blev stiftet i 1983 af de Mogens og Birgitte Jacobsen, der stadig er indehavere af koncernen.

Skrevet af webredaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.