Gouda får kursusrække til rejsebureauer

ambulancehelikopterTURISME: I denne måned åbner nyskabelsen ’Goudaskolen’, hvor det store rejseforsikringsselskab tilbyder danske rejsebureauagenter gratis kurser i navnlig produktkendskab – men også et kriseseminar.

”Efter Folketinget i 2014 vedtog lov om ophør af den offentlige rejsesygesikrings dækning i udlandet, er behovet for rejseforsikringer bestemt ikke blevet mindre. Rejsebureauer oplever stigende efterspørgsel efter rådgivning – og fordi Gouda Rejseforsikring ikke som tidligere kan besøge alle de enkelte bureauer, kommer vi nu med Goudaskolen,” siger salgschef Martin Fuglsang, til standby.dk

Han står sammen med bl.a. Account Coordinator Lene Grønlund bag det nye tiltag, hvor der bliver undervisning i København og Aarhus med 40 pladser på hvert kursus. Rejsebranchen har taget godt imod tilbuddet, og Gouda har allerede over 100 tilmeldte til kurserne.

”Gouda Rejseforsikring har i Danmark en meget stor del af markedet for rejseforsikringer og sælger bl.a. vores produkter via over 300 rejsebureauer. Vi ser mange aktører på markedet for rejseforsikring i dag, og dét, sammenholdt med at de offentlige ordninger blev fjernet i 2014, bliver det et stadig mere komplekst område,” siger Martin Fuglsang og tilføjer: ”Vores partnere i rejsebureauerne hjælper deres kunder i forbindelse med købet af rejse med at forstå reglerne, og vi skal sikre, at de er klædt godt på til den opgave.”

Goudaskolen er gratis kursustilbud til Goudas partnere i rejsebranchen.

Ud over kurser, der skal give bredere kendskab til Goudas produkter er der bl.a. også et kriseseminar. Det to timer lange seminar holdes 27. april i København i samarbejde med psykoterapeut Helle Dueholm. På seminaret er der fokus på naturkatastrofer, terror, transportulykker osv. – og hvordan rejsebureauer skal tackle de svære samtaler, når f.eks. pårørende til deres kunder på rejse ringer for at få informationer.

Goudaskolen slår dørene op med første kursus 3. marts i København i Goudas nordiske hovedkontor i København, mens det første kursus i Aarhus er 16. marts. Alle kurserne i Aarhus holdes på Scandic Aarhus City.

Goudas produktkurser er på to niveauer, for nye i rejsebureauerne med begrænset viden om rejseforsikring, og på niveau 2 for de mere erfarne.

Hele programmet – herunder tilmelding – kan ses på hjemmesiden: gouda.dk/goudaskolen. Sammen med seneste udgave af Stand By var der brochure om Goudaskolen.

Goudas aktiviteter i Danmark blev i november 2013 købt af den norske forsikringsgigant Gjensidige Forsiking. I Danmark beskæftiger Gouda ca. 100 medarbejdere. På den døgnbemandede alarmcentral yder medarbejderne forsikringstagere service overalt i verden. Alarmcentralen har bl.a. et dansk lægekorps og kriseberedskab.