Gouda klar til vokseværk

Dan Kjølhede Laursen.

Dan Kjølhede Laursen.

TURISME: De næste tre år forventer Gouda Rejseforsikrings nye nordiske direktør vækst på 50 pct. Gouda får ny aftale med Danmarks Rejsebureau Forening.

De næste tre år planlægger Gouda Rejseforsikring at vokse 50 pct. på salg af rejseforsikringer i Danmark, Sverige og Finland. I dag omsætter Gouda for ca. 450 mio. kr. om året på de tre markeder i form af privat- og erhvervsforsikringer.

Det oplyste Dan Kjølhede Laursen ved Danmarks Rejsebureau Forenings årsmøde i København. Han stoppede sidste år efter 14 år hos konkurrenten Europæiske Rejseforsikring for at blive nordisk direktør for Gouda Rejseforsikring. Norske Gjensidige Forsikring overtog i 2014 Gouda Rejseforsikrings nordiske aktiviteter.

Dan Kjølhede Laursen oplyste også på DRFs årsmøde, at Gouda netop har indgået ny treårig aftale med DRF. Detaljerne skal nu forhandles på plads. Men den vil bl.a. indeholde en grundpakke, tilvalg om udvidet dækning, et nyt koncept om erhvervsforsikring ligesom der vil blive tilbudt mulighed for privatforsikring til rejsebureauansatte via Gjensidige.

”Målet om en vækst på 50 pct. for Gouda Rejseforsikring i de tre lande over de næste tre år er meget ambitiøst. Men med Gjensidige kan vi nu tilbyde en stor nordisk organisation,” sagde Dan Kjølhede Laursen i forbindelse med DRF’s årsmøde til standby.dk

I Danmark sælger Gouda Rejseforsikring sine produkter via over 300 rejsebureauer. Gouda har ca. 150 ansatte i Skandinavien, de 120 er på hovedkontoret i København. Gouda har 350.000 kunder i Norden, 80 pct. er privatkunder, resten erhvervskunder.